sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Ihana ja aurinkoinen viikko takana jälleen :)

Tämän kuluneen viikon maanantaina päivystimme useiden kokoomuslaisten eurovaaliehdokkaidemme kanssa Oulun kävelykadulla, eli Rotuaarilla. Olen aiemminkin täällä jo kirjoittanut kuuluvani Nina Suomalaisen vaalitiimiin ja ilokseni myös hän pääsi vierailulle Ouluun. Ehdokasnumerotkin on jo jokin aika sitten jaettu, ja Ninalla numerona on 57 - painakaa se mieleenne ja pitäkää siellä vaalipäivään (7.6.) asti :) Päivän aikana paikalla kävi paljon porukkaa ja saimme pidettyä positiivista fiilistä yllä. Alla hieman tunnelmia päivästä kuvien muodossa.




Minä ja ehdokkaani Nina Suomalainen, nro 57

Tiistai hurahti nopeasti kuvatessa uusia kuvia tänne kotisivuilleni - lisäykset tehdään galleriaani piakkoin... Kuvausten lopputulokseen olen varsin tyytyväinen. Tavoitteena oli ottaa raikkaita ja aurinkoisia kuvia, joihin saamme tuttua ja tuntemattomampaakin Oulua taustalle. Aiemmat kuvagalleriani kuvat on otettu Turussa, Ahvenanmaalla ja Lohjalla, joten halusin mukaan ehdottomasti myös oululaisuutta. Tässä hieman esimakua uusista otoksista:



Tällä viikolla olemme saaneet nauttia lämmöstä ja auringosta, joten nyt on kukat istutettu pihalle ja kasvimaa lannoitettu - alkuviikosta alkaakin sitten muun muassa porkkanapenkkien tekeminen :)

Viime keskiviikkona olin myös Rotuaarilla jakelemassa noita Suomalaisen Ninan esitteitä ja se homma jatkuu jälleen huomenna. Hän kun on Helsingissä ja Etelä-Suomen suunnalla enimmäkseen, niin erittäin mielelläni avitan häntä täällä pohjoisemmassa sen verran, kuin vain pystyn.

Lauantai menikin sitten ystävän seurassa aikaa viettäessä ja tänään olen kasvimaapuuhien lisäksi vain maannut aurinkotuolissa rusketusta hankkiessa. Kyllä tuo aurinko tekee terää talven ja kylmyyden jälkeen :)

Ensi viikon sunnuntaina suuntaan Rhodokselle, Kreikkaan, mutta kirjoittelen kyllä kuulumisia vielä ennen matkalle lähtöä.

Mukavaa uutta viikkoa teille!

Teidän Jasmin

keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Lapin taikaa ;)

Viime viikon maanantaina tosiaan suuntasimme kohti pohjoista ja ensimmäisenä pysäkkinä toimi Levi. Herranen aika, kuinka kaunis paikka! Ihastuin heidän alppikyläänsä kyllä ihan täysin! Olin ihan turistina, kun kuljin kamera kädessä paikasta toiseen ;) Tässä teillekin kuvatuliaisia...









Tuo Lapin matka tuli kyllä niin oikeaan aikaan, etten osaa edes käsittää. Seuraavana päivänä kiertelin Saariselän suunnalla ja keskiviikkona 6.5. alkoi kolmipäiväinen Keskon Rautia-kiertueemme. Keskiviikkona olimme esittelyhommissa Ivalossa, torstaina Sodankylässä ja perjantaina Kemijärvellä. Mitenkään väheksymättä muita työhommia, en ole koskaan ollut noin hauskalla työreissulla. Vaikka töitä tuli paiskittua, löysin Lapista rennomman itseni ja sehän on pelkästään hyvä asia :)

Väkeä kävi liikkeissä joka päivä sankoin joukoin ja kyllähän nuo pohjoisen ihmiset ovat aivan ihanaa ja sydämellistä porukkaa. Kemijärven Rautiassa vietettiin samalla myös Lapin Kansan kesäkiertue-päivää, josta otettuja kuvia voitte tarkastella seuraavan linkin takaa: http://www.lapinkansa.fi/cs/Satellite?c=AMArticle_P&childpagename=LKA_newssite%2FAMLayout&cid=1194618443693&p=1194596607869&packedargs=packedargs%3DgalleryType%253DAMArticle_P%2526galleryId%253D1194618439812&pagename=LKAWrapper

Urheilulaji, jota kuvissa harjoittelemme, on nimeltään "nänninheitto". Yllättävän hyvin tuossa lajissa onnistuin, vaikka oli varsin uusi tuttavuus minullekin. Hauskaa oli kyllä sekin ja parasta on, kun osaa nauraa myös itselleen :)

Tällaisia työkeikkoja vaan lisää, niin tämä neiti on onnellinen!

Perjantai-iltana palasimme takaisin Ouluun ja lauantaina meninkin jo heti aamusta esittelyhommiin Kempeleeseen Ercoman ovi- ja ikkunapäiville. Onneksemme vain lyhyt aika päivästä oli sateinen, joten pystyimme työskentelemään kivassa säässä ulkona. Edulliset ovet kyllä vetivät ihmisiä paikalle ja kauppa kävi hyvin.

Juuri tällaisten kiireiden vuoksi en ole tätä blogianikaan ehtinyt päivittää... Huh huh :) Nyt voin taas levähtää muutaman päivän ja touhuta politiikkahommissa...

Teidän Jasmin

Tunnelmia vapun vietosta



Pari viime viikkoa ovat kirjaimellisesti hurahtaneet ohi, on ollut tarkoitus muistaa teitä jo aiemmin, mutta harmikseni en vain ole ehtinyt...

Vappu meni vaihtelevalla menestyksellä ystävien seurassa juhliessa sekä kokoomuslaisten kanssa touhutessa. Aattoa vietimme ensin perheen kesken perinteiselle piknikillämme ja illan viihdyin ihanien likkakavereideni kanssa.
Kyllä se alkoholiton skumppakin hyvää on ;)


Vappupäivää vietimme Rotuaarilla Kokoomuksen Sininen Vappu -tapahtuman merkeissä. Tarjoilimme halukkaille simaa ja puhalsimme ilmapalloja - ihmiset olivat ihanan hyvällä tuulella ja ilahtuneita siitä, että vappunakin järjestimme jotain hauskaa toisille.




Vappupäivän iltana pistimme jalalla koreasti muutaman entisen työkaverini/nykyisten hyvien ystävieni kanssa pitkin keskustaa ja hauskaahan meillä oli :)

Seuraavana päivänä, eli lauantaina suuntasimme yhdistyksemme Pokkisen Kokoomuksen porukan kanssa siivoamaan Ainolan puistoa ja muiden jälkiä... Oli kyllä melkoinen sotku, kun paikalle menimme! Ihmiset tulivat kiittelemään meitä ja kehuivat siitä, että jaksamme siistiä kaupunkiamme. Päivästä jäi todella hyvä mieli ja oli mahtavaa nähdä, kuinka hyvää työtä teimme. Kivalla porukalla sitä touhuaa mielellään :)

Sunnuntai meni aika lailla lepäillessä, sillä maanantaina suuntana olikin jo Lappi. Reissusta enemmän seuraavassa kirjoituksessa.

Teidän Jasmin

Osallistujat