perjantai 24. kesäkuuta 2011

Juhannusterveiset Oulusta :)




Yllä olevissa kuvissa on tänään ilmestyneen Sanomalehti Kalevan Henkilökuva -haastattelu; ihanan positiivinen  juttu ja kesäiset kuvat, jotka sopivat juuri juhannusviikonlopulle mainiosti. Kotikaupungin tyttönä on hyvä olla :) Tuon myötä toivotan teille oikein ihanaa juhannusta - juhlikaa, mutta nätisti!

Teidän Jasmin

tiistai 21. kesäkuuta 2011

Yassou ja mukavaa juhannusviikkoa kaikille!


Viimeiset kokoukset ennen kesälomia ovat nyt takana niin nuorisolautakunnassa, kuin kirkkovaltuustossakin - elokuussa ne hommat jälleen jatkuvat ja silloin niihin taas palaankin intoa puhkuen :) Tuossa Oulun yhteisessä kirkkovaltuustossahan olen ensimmäisenä varajäsenenä, mutta nytkin keväällä ja alkukesällä olen saanut osallistua miltei kaikkiin kokouksiimme; siihen olen ollut äärimmäisen tyytyväinen.

Vihdoinkin myös valtakunnan politiikassa on saatu edistystä aikaan, uuden hallituksen osalta nimittäin. Onnellinen olen varsinkin Jyrki Kataisen, Alexander Stubbin, Henna Virkkusen, Paula Risikon ja Jyri Häkämiehen ministerisalkuista - nuo valinnat osuivat enemmän, kuin nappiin. Hienoa on myös se, että edellisen hallituksemme asuntoministeri Jan Vapaavuori aloittaa nyt uudessa pestissään, Kokoomuksen ryhmäpuheenjohtajana!

Joistain toisten hallituspuolueiden ministerivalinnoista en ole oikein ymmärtäväisellä kannalla, mutta hyvällä puolueiden välisellä yhteistyöllä pärjätään toivottavasti hienosti. Kokoomuksen porukalla tuosta työstä on ainakin jo mahtavaa kokemusta ja siitä voimme kaikki olla ylpeitä!

Joitain päiviä sitten treffasin täällä Oulussa Sanomalehti Kalevan toimittajan lehtijutun merkeissä ja tuo tekemämme haastattelu julkaistaan nyt tulevana juhannus-sunnuntaina Kalevan Sunnuntai -liitteessä. Sitä odotellessa siis ;)

Kiitokset teille, jotka olette tuonne vieraskirjaani terveisiä kirjoitelleet! Sieltä olen saanut lukea todella ihania viestejä, kannustuksia ja kehuja - arvostan niitä jokaista todella. Äskeiseen erooni liittyen sinne oli tullut pari tsemppaavaa viestiä, joista toisessa todettiin hyvin se, että aina kannattaa harkita asioita tarkkaan ja toimia sen mukaan.

Joukkoon oli "eksynyt" jokin kosintaviestikin, mutta nyt ei taida olla ihan paras aika sellaiselle ;) Kiitos silti...

Kyseltiinpä siellä mielipidettäni myös nuuskaan liittyen - viitaten siihen, että tupakkaa saa kuitenkin myydä laillisesti. Itse olen sillä kannalla, että nuuskan myyntiin liittyviä rajoituksia ei tulisi muuttaa, vaan mieluumminkin kannustetaan ihmisiä pysymään siitä erossa.

Ja ihana Sarah-mummeli, sydämellinen kiitos viestistäsi! Kauniisti minua kannustit politiikkaan liittyen ja ihanasti kirjoitit myös perheestäni - sinunlaisiasi ihmisiä on liian harvassa :)


Teidän Jasmin

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Helteitä ja kesäisiä juhlia :)


Viimeisen viikon aikana on uutisoitu erostani ja siitä, kuinka olen jälleen sinkku. Se on kyllä totta, mutta viime aikoina omat ajatukseni ovat olleet paljon muussakin ja aikaa on tullut vietettyä runsaasti ihanien ystävieni seurassa. Viikonloput ovat kuluneet mm. useissa lakkiaisissa sekä syntymäpäiväjuhlissa :) Useat iltapäivät ovat kuluneet esim. nuorisolautakunnan, paikallisyhdistyksemme hallituksen, Lastenliiton sekä yhteisen kirkkovaltuuston kokouksissa, mutta päivisin olen yrittänyt keskittyä myös auringossa loikoiluun.

Uusimmassa 7-päivää -lehdessä on kattava juttu erostamme, jonka ystäväni Hanna kirjoitti erittäin hyvin ja totuudenmukaisesti. Joku ihminen minulle vastikään päivitteli sitä, miten voin haluta olla yksin, kun olen kuitenkin Jo 28-vuotias... Minulla ei kuitenkaan itselläni ole kiire yhtään mihinkään, ja haluan elää siten, mikä minulle sopii - tämä on kuitenkin minun elämäni. Arvostan kyllä suuresti ihmisiä, jotka elämääni kuuluvat ja ovat minulle läheisiä, mutta minulle on tärkeintä kuunnella omaa itseäni. Muuten en voisi toimia rehellisesti. Minä en myöskään ole koskaan kokenut, että avioitumisen ja lasten hankkimisen on pakko kuulua elämääni. Ihmisiä on monenlaisia, mutta minä voin olla täysin tyytyväinen ja onnellinen ilman noita em. asioita. Koen olevani todella onnekas, kun saan tehdä ja kokea asioita, jotka ovat minulle tärkeitä, kun saan nauttia hyvistä mahdollisuuksista ja kun saan pitää rakkaat ystäväni elämässäni :)


Tällä viikolla on jälleen nuorisolautakuntaa ja monien asioiden hoitamista, että saan kaiken tehtyä valmiiksi ennen Kreikkaan siirtymistä - kuullaan jälleen puolin ja toisinkin!

Teidän Jasmin

Ps. Kiitos Iltalehti: http://www.iltalehti.fi/viihde/201106090121017_vi.shtml :)

Osallistujat