keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Tunnelmia vapun vietostaPari viime viikkoa ovat kirjaimellisesti hurahtaneet ohi, on ollut tarkoitus muistaa teitä jo aiemmin, mutta harmikseni en vain ole ehtinyt...

Vappu meni vaihtelevalla menestyksellä ystävien seurassa juhliessa sekä kokoomuslaisten kanssa touhutessa. Aattoa vietimme ensin perheen kesken perinteiselle piknikillämme ja illan viihdyin ihanien likkakavereideni kanssa.
Kyllä se alkoholiton skumppakin hyvää on ;)


Vappupäivää vietimme Rotuaarilla Kokoomuksen Sininen Vappu -tapahtuman merkeissä. Tarjoilimme halukkaille simaa ja puhalsimme ilmapalloja - ihmiset olivat ihanan hyvällä tuulella ja ilahtuneita siitä, että vappunakin järjestimme jotain hauskaa toisille.
Vappupäivän iltana pistimme jalalla koreasti muutaman entisen työkaverini/nykyisten hyvien ystävieni kanssa pitkin keskustaa ja hauskaahan meillä oli :)

Seuraavana päivänä, eli lauantaina suuntasimme yhdistyksemme Pokkisen Kokoomuksen porukan kanssa siivoamaan Ainolan puistoa ja muiden jälkiä... Oli kyllä melkoinen sotku, kun paikalle menimme! Ihmiset tulivat kiittelemään meitä ja kehuivat siitä, että jaksamme siistiä kaupunkiamme. Päivästä jäi todella hyvä mieli ja oli mahtavaa nähdä, kuinka hyvää työtä teimme. Kivalla porukalla sitä touhuaa mielellään :)

Sunnuntai meni aika lailla lepäillessä, sillä maanantaina suuntana olikin jo Lappi. Reissusta enemmän seuraavassa kirjoituksessa.

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat