sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Suomessa jälleen - tosin vain seuraavat 5 kuukautta :)Pari päivää sitten saavuin takaisin Suomeen - ensin lensin Rhodokselta Ateenaan kreikkalaisella Olympicin koneella, jossa palvelu oli erinomaista ja henkilökunta äärimmäisen ystävällistä. Ateenasta jatkoin sitten parin tunnin jälkeen Suomeen, Helsinkiin... 

Rhodokselta oli todella omituista ja surullista lähteä neljän kuukauden jälkeen ja vaikeinta oli sanoa hei hei tutuille, tiimikavereille ja pomolleni, joka myös oli allapäin lähtöni vuoksi. Yritän nyt vain pitää mielessä sen, että saan palata sinne takaisin 5 kuukauden jälkeen, eli heti huhtikuun alussa :) Viihdyn nyt muutaman päivän rakkaan ystäväni luona Helsingissä ja sitten suuntaan kotiini Ouluun. Odotan kyllä kovasti, että tapaan pitkästä aikaa äitini, mummini, sekä oululaiset ystäväni ja puoluetoverini - kylmyys täällä Suomessa ottaa nyt vain todella koville, samoin kuin ikäväni suuruus Rhodosta kohtaan. Onnekseni sain jättää puolet tavaroistani siellä sijaitsevalle työpaikalleni, joten ensi keväänä kesävaatteeni yms. ovat siellä jo valmiina :)

Asuinkumppanini Blue Bayssa
Blue Bayn backstagella - takaisin kotona! :)
Blue Bayn Kreikkalaisessa illassa
Kreikkalaisessa illassa kollegani Jornin kanssa :)
Blue Bayn rantaa
Blue Bayn rantaa
Blue Bay :)
Sketsishowssa hyvänä enkelinä ;)
Ihanien vieraidemme, sisarusten Jojon ja Evan kanssa
Hauskaa oli päivä-aktiviteettienkin lomassa!
Pojat Aquagym -ohjaajansa seurassa ;)
Blue Bayn backstage-kissa Pupsy :)
Paras Minidisco -kaverini! :)
Työpaikkani Rhodoksen Ialyssoksessa, rakas Blue Bay :)
Asuinkumppanini Blue BayssaRhodoksen kaunis satama
Rhodoksen kaunis satama
Rhodoksen kaunis satama
Upeaa vanhaa kaupunkia
Upeaa vanhaa kaupunkia
Upeaa vanhaa kaupunkia
Upeaa vanhaa kaupunkia
Upeaa vanhaa kaupunkia

Kirjoittelen teille jälleen, kun muutaman päivän kuluttua olen takaisin Suomen kodissani, Oulussa. On todella uutta sekä ihanaa ajatella ja tietää, että tästä lähtien olen vuosittain Suomessa viisi kuukautta, ja Kreikassa loput seitsemän. Aina aiemmin pidin sitä ainoastaan unelmana, mutta en voi sanoin kuvata, kuinka onnelliseksi sen todeksi tuleminen on minut tehnyt. Sen vuoksi myös suhtaudun asioihin ja ihmisiin aika lailla toisin - en jaksa stressata turhista asioista, ja jos haluan jonkin jutun toteuttaa, työskentelen sen eteen. 

Ja mitä ihmisiin tulee: rakastan tavata uusia ihmisiä eri kulttuureista ja rikastuttaa sitä kautta myös omaa elämääni. Kaikkia en voi miellyttää, mutta en itsekään enää jaksa sietää pikkusieluisia, toisia tuomitsevia ja rasistisia ihmisiä - en halua olla sellaisten ihmisten kanssa missään tekemisissä, joten miksi heistä ja heidän mielipiteistään kuuluisi edes välittää. Olen löytänyt ihanan ja erittäin tervetulleen rentouden, tyytyväisyyden ja onnellisuuden elämääni :)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat