tiistai 24. heinäkuuta 2012

Julkista tietoa, kuten aina... :)Viimeisimmän blogikirjoitukseni perusteella nettimediassa on nyt kirjoitettu uudesta suhteestani ja se on tietenkin täysin ok, koska siinä ei ole mitään salattavaa. Olen onnellinen Denniksen kanssa ja sehän suhteessa on aina tärkeintä.

http://metrolive.fi/jutut/artikkeli/9374/jasmin-mantyla-ja-vanhempi-herrasmies-avoliittoon/

Tiedän kyllä, miten jotkut pikkusieluiset ihmiset suhtautuvat suhteeseemme ikäeromme takia, mutta mitä sitten?? Olen aikuinen nainen ja tunnistan kyllä sen, milloin voin hyvin ja kenen kanssa - Dennis on ihana, hyvä ja lojaali mies, joka on todellakin herrasmies :) Ihmiset voivat päivitellä toisten asioita loputtomiin, vaikka sen sijaan he voisivat keskittyä omaan elämäänsä. Olen sitä mieltä, että kun ihminen on onnellinen, hänen ei tarvitse loukata toisia, tai etsiä vikoja toisista.

On myös sääli, kuinka paljon pinnallisia ihmisiä on olemassa - minä arvostan sitä, millainen ihminen on oikeasti. En välitä iästä, rahasta tms... Haluan asua paikassa, jossa voin hyvin ja haluan olla sellaisen miehen kanssa, jonka kanssa voin hyvin :) Siinä kaikki.Jaksaa, jaksaa ;)Rakastan rodoslaista kotiamme :)
Mukavaa heinäkuun jatkoa kaikille ja ajatelkaa positiivisesti - se tekee pelkästään hyvää! :)

Teidän Jasmin

Osallistujat