sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Huomenna taas myos tyohommien pariin :)


Tassa ohessa teille viela muutamia lomakuvia, uusia kuvia Englannista laitan tanne ensi viikon aikana. Pyrin aina postaamaan uusimmat kuvat SeiskaLiveen, joiden "listoilla" olen JulkkisLiven bloggarina - toki teillekin niista aina kokoelmia laitan tulemaan :) Kaikki JulkkisLiven juttuni ja postaukseni loydatte seuraavan linkin takaa: http://www.seiska.fi/user/profile/Jasmin-M%25C3%25A4ntyl%25C3%25A4

Huomenna aloitan taas myos muut SeiskaLiven hommani kuvaamalla mm. uusia videoita heidan ihanalle Muotipoliisilleen ;) Sinne teen jalleen videoita mm. suosituista brittilaisjulkkiksista, heidan tyyleistaan, seka tietenkin myos niista jutuista ja trendeista, joita taalla nyt suositaan. Tuollaisia juttuja tykkaan tehda ja niiden vuoksi tulee aina itsekin tutustuttua paremmin em. aiheisiin. I like! :)

Mallorcan paassa hoitamassa JulkkisLiven osiotani ;)

Tama tytto oli kylla iloinen, kun sai vihdoinkin nettiyhteyden pelaamaan! 



Lisaa varikasta lomatyyliani :)



Ja hei, vastailen teille kylla aina myos tuonne blogieni kommenttiosioihin, mutta kuten olen aiemminkin sanonut - taysin asiattomat kommentit lahtevat kylla heti poistoon. Itse pyrin aina olemaan kohtelias ja sita odotan muiltakin. En hauku toisia aiheetta, enka varsinkaan sellaisia, joita en tunne. Jos joku kohtelee minua tai laheisiani huonosti, niin toki silloin kohteliaisuuteni unohtuu ja taysin aiheesta. Mina olen tyytyvaisempi elamaani kuin koskaan ennen ja jos joku ei valintojani hyvaksy tai ymmarra, niin so what? Eihan sellainen vaikuta elamaani millaan tavoin, eika kuulukaan ;) Minulla on elamassani ne asiat, jotka siihen olen halunnutkin, eli olo on totaalisen onnellinen :)

Nyt taalta Pohjois-Englannista oikein hyvat yot seka loistokasta uutta viikkoa kaikille teille - palataan taas pian asiaan! Pus! :)

Teidan Jasmin xxx


2 kommenttia:

  1. Sulla on just makee tyyli, sexy mutta silti asiallinen! Osaat olla kaunis ja hurmaava olematta mauton, hienoo!

    VastaaPoista
  2. helkkarin kaunis NAINEN

    VastaaPoista

Osallistujat