keskiviikko 21. elokuuta 2013

Ihanaa aikaa Oulussakin :)

 
Ouluun palasin tosiaan reilu viikko sitten Englannista ja toissayönä sain myös rakkaani tänne :) Nyt siis tämä meidän tiivis symbioosimme vain jatkuu ;)
 
Viime viikolla äitini oli vielä kesälomalla, joten vietimme erittäin mukavaa aikaa yhdessä hänen kanssaan. On tullut puuhasteltua puutarhassa, sekä kävimme mm. katsomassa Don Giovanni -oopperaa kauppatorilla - kaatosateessa ja seisoimme illan kirjaimellisesti lätäkössä :D Hauskaa oli silti, kuten aina äitini kanssa!
 
Tänään aikani kuluu hyvin leivontareseptien parissa; muutamat ystäväni tulevat viettämään lauantai-iltaa meille ja minähän taas tietysti hemmottelen heitä niin suolaisilla kuin makeillakin leivonnaisilla. Juhlistamme (myöhässä tosin) syntymäpäiviäni ja minä tietysti nautin siitä, että saan viettää aikaa yhdessä ystävieni, perheeni sekä kihlattuni kanssa :)
 Kirjoittelen teille jälleen tämän viikon aikana - viikonlopputunnelmia odotellessa ;)

Teidän Jasmin xxx


3 kommenttia:

 1. oletpa sinä kaunis
  rakkaus ilmeisesti vielä vaan kaunistaa sinuakin!

  VastaaPoista
 2. Ai kun on mahtava omenasato ja noin punaposkisia;) Kaikkialla ei ole tullut noin paljon omenia tänä kesänä. Oulun korkeudella menestyy omenapuut? Lajike kiinnostaisi tietää.

  VastaaPoista
 3. Punaisia kuin Lumikin omenat :)

  VastaaPoista

Osallistujat