sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Supermahtava kk Suomessa kultani ja perheeni kanssa!!! :)

 
Viime kuukausi oli ihana Englannissa ja tämä kuukausi on ollut ihan mahtava täällä Suomessa - kohta palaamme taas Britteihin, mutta nyt vielä hetki nautitaan Oulussa :) En ole varmasti ikinä viettänyt näin paljoa aikaa ulkona ja luonnossa (Suomessa) kuin tämän kuukauden aikana! Olemme vaeltaneet pitkin metsiä syyshommien parissa, saaneet hyvän hien ja rusketuksen pintaan kasvimaallamme, henganneet parina päivänä Oulun perinteisillä syysmarkkinoilla ja paras sekä samalla romanttisin päivämme oli viikko sitten Hailuodossa, Marjaniemessä! Loistava päiväreissu rakkaani kanssa, jonka aikana kalastimme, nautimme pikniklounaasta, otimme aurinkoa rannalla ja vain nautimme saaren tunnelmasta. Ihan parasta!!!
 
Olen sienestänyt ja kokannut niistä herkulliset lisukkeet illallisille, keittänyt monta rasiallista omenasosetta oman omenapuuni omenoista, leiponut niin meille kuin naapureillemmekin, siivonnut, sisustanut jne. Rakkaus tekee minusta ilmeisesti myös reippaamman! ;)

  
 
Huomenna kaupungille murun seurassa, joten toivottavasti ilma pysyy hyvänä... Kirjoittelen lisää taas piakkoin, nyt leffan pariin ja kullan kainaloon! Pus teille ja mukavaa illan jatkoa!
 
Teidän Jasmin xxx
 

9 kommenttia:

 1. Uskomatonta miten ilkeitä jotkut on...nimettömänä luonnollisesti. Noloa.

  VastaaPoista
 2. Kannattaa miettiä avioehtoa, kun avioidut Dennisin kanssa. Muuten voi käydä niin, että Dennisin lapset saavat aikanaan osan Oulun talostasi...Tällaiset asiat eivät tietenkään tunnu nyt ajankohtaisilta, kun olet vielä niin nuori ja rakastunut, mutta kannattaa vaalia isoäidin kovalla työllä tehtyä omaisuutta. Tämä vain neuvoksi, kun olen nähnyt vastaavanlaisia tapauksia. Hyvää jatkoa Sinulle ja hienoa, että olet löytänyt upean puolison rinnallesi:)

  VastaaPoista
 3. paljonko jasmin painat?

  VastaaPoista
 4. Heippa ihanainen! Laitoin sulle meiliä ja muutaman valokuvan :)

  VastaaPoista
 5. Heippa ihanainen! Laitoin sulle meiliä ja muutaman valokuvan :)

  VastaaPoista
 6. Heippa ihanainen! Laitoin sulle meiliä ja muutaman valokuvan :)

  VastaaPoista
 7. Haluaisin kysyä lenkkeilystäsi. Käyt usein aamulla lenkillä? Käveletkö, hölkkäätkö, juoksetko? kuinka kauan tai monta kilometriä? Mitä muuta urheilua teet?

  VastaaPoista

Osallistujat