lauantai 28. joulukuuta 2013

Lupaamani vastaus joululahjoihin liittyen ;)


Eräs anonyymi kyseli viime postaukseni kommenteissa siitä, olinko ollut kilttinä tyttönä ja kuinka kivoja lahjoja sain jouluna :) Ekassa (alla olevassa) kuvassa on valkokultainen iäisyyssormus, jonka sain kihlatultani ja mikäli mahdollista, rakastan sitä jopa hieman enemmän kuin kihlasormustani - kerrassaan täydellinen ja juuri sellainen, mistä tykkään. Sen lisäksi sain Elizabeth Ardenin tuoksuja rakkaaltani - lempimerkkini hajuvesien suhteen, joten hän tuntee minut hyvin ;)

Äidiltäni sain toisessa kuvassa olevan pinkin Raamatun, jota olen hänelle innoissani esitellyt eräässä kirjakaupassa - mikä parasta, se suljetaan vetoketjulla, joten sen voi helposti ottaa mukaan reissuunkin! Ihan mahtava löytö! Sen lisäksi sain perheeltäni neljännessä kuvassa olevan ihanan punaisen Samsoniten matkalaukun, sekä nuo ekassa kuvassa olevat korvakorut. Kaikki lahjat olivat/ovat juuri sellaisia, joita tulee käytettyä ja joita oikeasti rakastan! :)

Sormuksistani kirjoitin tänään jo Seiskan JulkkisLiven blogiini ja tässä ohessa vielä linkki siihen postaukseen... Jotkut ihmiset vain ovat niin hassuja ;) 


Ihanaa viikonlopun jatkoa teille kaikille, kuullaan taas pian!

Teidän Jasmin xxx


1 kommentti:

  1. On muuten hyvännäköinen tuo Selectedin neule!:) Hipelöin sitä itsekin taannoin, mut vielä en tohtinut ostaa.. Pieni kimallus on aina paikallaan- koruissa tai vaatteissa;)

    VastaaPoista

Osallistujat