keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Tuleva rouva Bramley :)


Tulevana lauantaina juhlimme haitamme rakkaani kanssa, reilun kahden vuoden yhdessaolon jalkeen - tata on niin haluttu ja odotettu! Woohoo :) Jasmin Bramley... Hyvalta kuulostaa, ainakin minusta ;)
SeiskaLivessakin jo tanaan mainostettiin hieman tulevia haitamme ja niista saa tietty lukeakin sitten tarkemmin Seiskasta. Alla linkkia taman paivaiseen juttuun:
http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Jasmin-Mantyla-naimisiin-lauantaina-Viikko-menee-usvassa/1052532

Viela myos muistutan teita taman kuun, eli syyskuun Hymysta - siella on kolmen aukeaman verran juttua seka erittain kivoja kuvia ;) Jopa itsekin olen erittain tyytyvainen niihin, sita se hyva tiimi teettaa!
http://www.hymy.fi/uutiset/jasmin-mantyla-todella-seksyissa-sukkanauhoissa-ja-pitseissa-aah

Kuullaan taas pian lisaa, nyt kullan kainaloon ja unten maille! Pus :)

Teidan Jasmin xxx


1 kommentti:

  1. Hei, Onnea vain Sinulle, jos todella olet onnellinen...? Avioliitto on vakava asia ja sen vuoksi kyllä hiukan ihmetyttää, jos noin kauniilla kasvoilla ja hyvällä kropalla ei saa ikäistään miestä...Mutta ikäisesi miehet eivät välttämättä halua elättää naisiaan eikä leskeneläkettäkään ole heti odotettavissa, joten siinä mielessä kyllä ymmärrän ratkaisusi...Itse kyllä sain aikanaan ikäiseni miehen ja hän on huolehtinut pääasiassa taloudestamme, toki itselläänkin tuloja, mutta vähemmän...Hyvää jatkoa Sinulle ja valitsemmallesi tielle!

    VastaaPoista

Osallistujat