keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Kohti juhannusta...

Juhannus on jo nurkan takana, eikä kunnon kesä ole täällä vieläkään... Kaipaan vain aurinkoa ja lämpöä myös tänne pohjoiseen!

Viime viikon 7 päivää -lehdessä minusta julkaistiin Kreikan loma -juttu ja olen saanut siitä valtavasti positiivista palautetta :) Eniten kehuja on sadellut siitä, kuinka olen aikuistunut ja muuttanut elämäntyyliäni - siihenhän tässä on vuosien ajan pyrittykin. Jutusta pidin kokonaisuudessaan todella paljon ja oli mahtavaa huomata, että kyllä Seiska osaa tehdä myös positiivisia matkajuttuja, eivät hekään tarvitse aina kohuja lehteään myymään. Suuret kiitokset siitä!Osa jutun kuvista oli peräisin omasta kamerastani ja osan kuvasi ihana paikallinen kuvaaja, Michalis. Hänen kanssaan oli mukava kiertää Rhodosta, koska hän tuntui tuntevan puolet vastaantulijoista ja esitteli myös minut tutuilleen. Ihana saari täynnä ihania ihmisiä :)


Minä kreikkalaisen ystäväni Michailin kanssa - taustalla äitini

Minä ja ihana tuttavani Nikos

Rhodokselta palattuani ryhdyin jälleen vaalihommiin EU-vaalien alla ja vaalipäivähän oli sunnuntaina 7.6. Kokoomus menetti harmiksemme yhden paikan mutta piti hienosti paikkansa maamme suosituimpana puolueena. Olisin kyllä kaivannut hieman vaihtuvuutta meppiemme joukkoon, mutta sitä ei nyt tapahtunut... En myöskään voi ymmärtää joidenkin muiden puolueiden ehdokkaiden menestymistä ja valtavia äänisaaliita - tuntuu, että suuri osa ihmisistä haluaa vain protestoida äänestystyylillään. Toisaalta taas tiettyjen ehdokkaiden läpimeno herättelee niitä, jotka ovat tuudittautuneet suurten puolueiden jatkuvaan menestymiseen.

Seuraavalla viikolla reissasin jälleen ystäväni kanssa pohjoisessa mökkeilyn merkeissä - kyllä tästä Suomenkin luonnosta on hyvä osata nauttia!

Viime perjantaina teimme Olga K:n kanssa haastattelun Radio Aallon taajuuksille täällä Oulussa. Heidän kanavansa on tekemässä kesäkiertuetta pitkin Suomea ja nyt sain mainostaa Ouluakin ihan kunnolla.

Tämä viikko on taas mennyt kokousten parissa - maanantaina osallistuin elämäni ensimmäiseen kaupunginvaltuuston kokoukseen. Aloitimme klo 15 Kokoomuksen valtuustoryhmän kanssa ja valtuuston kokous alkoi klo 17 - pois pääsimme klo 22.30, joten eivät nuo ihan lyhyitä päiviä ole :) Oli kyllä erittäin hyvä ja mielenkiintoinen kokemus, joten toivottavasti hätyyttelevät tätä varavaltuutettua paikalle useamminkin. Tänään vuorossa oli jälleen nuorisolautakuntamme kokous - siellä kyllä viihdyn aina. Nyt vuorossa on sitten kesätauko ja kokouksien merkeissä jatkamme vasta elokuussa.

Vieraskirjaani on ilmestynyt aika lailla uusia viestejä, joten vastailenpa nyt teille niihin.

Neiti x kyseli hampaistani ja niiden valkoisuudesta. Ei niille ole koskaan mitään ihmeellistä tehty, mutta ainakin omasta mielestäni ne olivat "penskana" vielä valkoisemmat. Hyvänä ne pysyvät, kun kahdesti päivässä muistaa pestä ja tasaisin väliajoin käyttää vielä hammaslankaa ja suuvettä. Itse olen aina ollut varsinainen "hammasfriikki", joten kyllä niistä hyvää huolta tulee pidettyä.

Severin kanssa olen samaa mieltä siinä, että itsekään en ole ikinä mistään langanlaihoista ihmisistä ulkonäöllisesti pitänyt, miehen kuuluu näyttää mieheltä ja naisen naiselta. Tärkeimpiä asioita minulle politiikan saralla ovat Oulun kehittäminen kaupunkina ja ihmisten mielipiteiden kuunteleminen ja niiden vieminen eteenpäin. Ei kenenkään kuuluisi olla politiikassa mukana vain itsensä takia, vaan kuntalaisten ja kansalaisten.

Marialle toivon kaikkea hyvää jatkossa ja jaksamista suuresta vastoinkäymisestä huolimatta - en voi edes käsittää, kuinka suuren surun olet joutunut kohtaamaan ja mitä siitä selviäminen vaatii. Kiitokset kehuista, mutta sinä olet taatusti joutunut opettelemaan paljon suurempaa vahvuutta, kuin minä ikinä. Voimia sinulle ja yritä vain muistaa, ettei se juominen ole ikinä kenenkään ongelmia parantanut tai suruja vienyt. Useimpien kohdalla se on lisännyt molempia entisestään. Ihanaa kesää sinulle ja iloa tulevaan :)

JK:lle kiitoksia ja kaikkea hyvää myös sinun elämääsi!

Suwille sydämelliset kiitokset herttaisesta viestistä! Voin ihan rehellisesti myöntää, että vuosia sitten olinkin varmaan aikamoinen tyhjäpää tai ainakin keskityin täysin vääriin asioihin... Jossain vaiheessa on vain pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja aikuistua. Toisaalta hyvä juttu, että niin nuorena tuli sekoiltua aika laajalla skaalalla - eipä enää tarvitse sinkoilla paikasta toiseen ja säheltää ;) Nyt voi sitten ihan rauhassa keskittyä oikeasti tärkeisiin asioihin ja ihmisiin!

Sini86:lle kiitokset ja nim. Style älä huolehdi - ei tässä viihteelle ole tullut lähdettyä... Kokouspapereiden, töiden ja mökkeilyn merkeissä aika on vierähtänyt :) Kiitos silti, että huolehdit!

Loistavaa viikon jatkoa teille kaikille - palataan asiaan jälleen!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat