keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Sateiset terveiset OulustaMuutaman päivän ajan on taas ollut viileämpää ja sateista ainakin täällä pohjoisessa. Sade on kyllä ollut varsin tervetullutta - saadaan lisää eloa kasveihin ja vihreyttä nurmikkoon.

Minusta on kyllä tullut aikamoinen "metsäläinen" tämän kesän aikana... En muista, milloin olisin päivää kaupungilla viettänyt, sen sijaan olen mökkeillyt ja maannut rannalla kaverini kanssa. Kyllähän tuolla mökkiympäristössä muuten viihtyy loistavasti, ainoana ongelmana ovat ne aina ilkeät itikat ja ötökät! Kyllä Off -tuotteet tulevat tutuiksi tällä menolla :) Vaikka useimmissa asioissa otan ympäristön huomioon ja yritän tehdä vihreällä tavalla fiksuja valintoja, luulen noilla itikkasuihkeilla tuhonneeni pienen sademetsän...

En ole tietokonetta mukanani raahannut, joten siksi on tämän bloginkin päivittäminen hieman jäänyt. Syksyn tullen muistan teitä taas useammin, kun kaikki muutkin hommat käynnistyvät. Eihän sitä kesää muutenkaan kuulu nokka koneen ruudussa kiinni viettää, vai mitä?

Vieraskirjastani bongasin pari uutta viestiä, kiitokset niistä :) Timo siellä kyseli, missä kesää vietän. Oulussa kotona tietenkin viihdyn välillä, mutta muuten on tullut ja tulee reissattua pitkin Pohjois-Suomea. Kyllä tässä jossakin vaiheessa käyn myös Turussa moikkaamassa ystäviäni, joita en ole taas nähnyt vuoteen... 23. - 25.7. olen hommissa Orimattilan kantreilla, kuten aiempinakin vuosina. Kantreihin liittyvää tietoa löydätte seuraavan linkin takaa: http://www.orimattilankehraamo.com/kantrit.php
Suosittelen tutustumaan sivustoon ja tulemaan tietenkin myös paikalle tuolloin heinäkuun lopulla :) Esiintyjinä kantreilla ovat suomalaisille tunnetuimmista nimistä mm. Kari Tapio ja Danny - itse olen perjantaina 24.7. vip-emäntänä, kun aina ihana Riitta Väisänen vastaa juonnoista ja lauantaina 25.7. on minun vuoroni toimia juontajana. Mukavaa menoa on taatusti luvassa!

Nim. juddah kyseli, olinko 24.6. lautalla ja mikäli Hailuodon lauttaa tarkoitit, niin kyllähän minä siellä olin. Oletpa sinä ollut tarkkaavaisena bongarina! Kaverini kanssa kävimme hankkimassa rusketusta Hailuodon rannalla - tosi mahtava ranta hiekkadyyneineen. Itsekin siellä olin makoilemassa ensimmäistä kertaa ja sopivan tilaisuuden tullen täytyy kyllä mennä uudestaan :)

Oikein ihanaa viikon jatkoa teille - kirjoitellaan jälleen, puolin jos toisinkin :)Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat