sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Hellettä ja aurinkoa :)Kyllä nyt kelpaa paistatella päivää ulkona - tällainen kesä on enemmän kuin tervetullut viime vuoden jälkeen!

Tämän viikon olen yrittänyt tehdä kaikkea mahdollista kotosalla ja auttaa jokavuotisissa siivoushommissa. Ajattelin iskeä piharakennuksemme kimppuun ja hoitaa kaikki vuoden aikana kertyneet liat ja roskat pois. Samalla tuumasinkin, että teen "pihatuvastamme", jossa kissamme asuu talvisin, itselleni kesäasunnon. Viime kesänä pistimme paikan kuntoon turkulaisille ystävilleni heidän vierailunsa ajaksi ja nyt voin itse tämän kesäajan hengailla siellä. Rakastan kyllä perhettäni koko sydämestäni, mutta pikku pakopaikka on joskus varsin hyvä olla olemassa ;) Aika hyvää jälkeä sain aikaan, vaikka itse sanonkin...

Kiitos uusista terveisistä vieraskirjassani... Pertti K:lle tietenkin kiitokset onnitteluista :) Lupaan olla polttamatta itseäni - en kyllä helposti palakaan muutenkin tumman pigmenttini ansiosta, mutta hyvä se on silti noita auringonsäteitä varoa.

Kiitos myös sinulle Juha Lindholm kauniista sanoistasi. Elämässä onkin erittäin tärkeätä löytää tasapaino ja itse kyllä iloitsen siitä, että ainakin jotenkuten olen sen omassa elämässäni saavuttanut jo tässä vaiheessa :) Oikein ihanaa kesän jatkoa sinullekin!

Viikonloppuna ei tullut lähdettyä mihinkään kaupungille, sen sijaan perjantaina istuskelin iltaa hyvän ystäväni luona. Monesti tuollainen rauhallinen koti-ilta hyvässä seurassa on paljon mukavampi kokemus, kuin baareissa hengaaminen. Olen tullut niin vanhaksi... Aivan, kohta täytänkin jo 27 vuotta :) Huh hei!

Itsekin taidan taas siirtyä koneelta ulos aurinkoon, ettei mene lämpö hukkaan. Oikein ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat