tiistai 18. elokuuta 2009

Paikalla jälleen!

Iloinen tervehdys teille, rakkaat blogini lukijat! Oikein hävettää, etten ole täällä käynyt päivittämässä kuukauteen kuulumisiani... ANTEEKSI :)

Mukavia tapahtumia on tämänkin kuluneen kuukauden ajalle osunut ja aika on suorastaan juossut. 23. - 26.7. olin tosiaan tuolla Orimattilassa, jokavuotisilla kantreilla ja siellähän oli jälleen kerran hauskaa! Viikonlopun aikana pääsin osallistumaan perinteiseen kulkueeseen, häärin vip-emäntänä ja toimin juontajana. Oli mukavaa pitkästä aikaa tavata aina ystävällinen ja mukava Riitta Väisänen, jonka kanssa vuorottelimme juontajana. Esiintymässä olivat mm. torstaina legendaarinen Agents ja lauantaina karismaattinen Kari Tapio. Perjantai-iltana upean keikan veti Danny "joukkojensa" kanssa. Viimeksi heidät tapasin toukokuussa Rhodoksella ja tuota kyseistä tiimiä on aina ilo jututtaa :) Tällä kertaa heidän mukanaan oli esiintymässä myös varsinainen energiapakkaus Nisa Soraya, johon tutustuin jo vuonna 2001 - samaisena vuonna hän oli myös esiintymässä hääjuhlissani... Meillä on siis pitkä ja mielenkiintoinen historia ;)

Kantreilla tapasin myös upean tanskalaisen näyttelijä/laulaja Tine Sylvestin - nainen veti sekä perjantai- että lauantai-iltana upeat keikat ja oli kaiken lisäksi aivan ihana ja sydämellinen persoona. Hän on asunut Suomessa jo pitkään, joten toivottavasti tapaamme Orimattilassa ensi suvenakin :)

7.8. täytin 27 vuotta ja iltaa vietin meillä kotona sukulaisten ja ystävieni seurassa pihajuhlien muodossa :) Rakastan järjestää illanviettoja varsinkin kesällä, kun lämmöstä ja yhdessäolosta voi nauttia ulkosalla. Koko päivän taas kokkailin ja leivoin iltaa varten, mutta kyllä sainkin sitten nauttia hauskasta illasta ja ihanista lahjoista...


Minä "huvitelttani" edustalla


Synttäreiden ilta-asussa

Äitini on nyt kahden viikon mittaisella kesälomalla, joten näitä päiviä tulee nyt vietettyä hänen kanssaan tehden jokavuotisia kesäaskareita. Ensi viikolla jatkuvat jo lautakuntamme kokoukset, joten niiden parissa pääsen taas enemmän kiinni tuohon kuntapolitiikkapuoleen kesän jälkeen - tuota toimintaa olen jo kyllä odottanutkin :)

Ai niin, vieraskirjaani oli jälleen joitain viestejä ilmestynyt, joten vastailenpa seuraavaksi niihin... Tuukka Hurme oli jättänyt terveisensä koskien noita em. kantreja. Kiitoksia paljon mielipiteestäsi ja älä huoli, en minä pahoista puheista ole enää vuosiin jaksanut välittää, enkä sinne lavalle mitään puheita kyllä kuullutkaan. Kaikki palaute, jota itse asiakkailta tai järjestäjiltä kuulin, oli varsin positiivista, mutta ainahan joitain valittajiakin löytyy - olkoon heilläkin oikeus ajatuksiinsa! Oikein hyvää jatkoa sinulle ja kaikkea positiivista elämääsi!

Kake minua aina jaksaa muistaa, kiitos siitä :) Kyllä näillä silmissä hyvin näkee ja olen se minäkin aika luja tyttö nykyään!

Teemu huolehti pihatupani "aromeista"... Kissani Mauku on niin siisti, että talvellakin yleensä tekee tarpeensa ulkona, eikä sisällä ole muutenkaan, kuin yöt nukkumassa, joten mitään hajuhaittoja tuolla kesäkämpässäni ei ikinä ole ollut :) Voit sitä paitsi uskoa, että allekirjoittanut ei kauaa hengailisi pahalta haisevassa paikassa... ;)
Nyt ei muuta, kuin ihanaa viikkoa teille - kuullaan jälleen!
Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat