keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Tatuointeja ja työhommiaTänään kävin ottamassa itselleni toisen tatuoinnin, todella kauniin kuvion vasempaan nilkkaani. Kuvioon tehtiin kaksi minikokoista tähteä ja köynnös niiden väliin - pienet tähdet halusin, koska oikeassa ranteessani on jo pari vuotta ollut isompi tähtitatuointi. Tärkeätä minulle on ollut, että kuvat ovat suhteellisen pieniä, ne saa helposti piiloon ja että ne ovat ajattomia.

Viime maanantaina olin Radio Megan ohjelmassa mukana parisen tuntia ja sitä lähetystä oli kyllä vallan mukava tehdä. Kanava on keskittynyt rockiin ja vaikka itse en ole ikinä ollut ainakaan minkään raskaamman rockin kuuntelija, sain silti ihan hyvin valittua kolme omaa toivebiisiäni mukaan lähetykseen. Ohjelmarunkoon kuuluu myös "kilautus kaverille" ja soittelinkin sitten Johanna Debreczenille, joka oli yhdistetyllä työ- ja huvimatkalla Unkarissa. Johannan kanssa on aina kiva jutella, joten hän oli aivan loistava lisä ohjelmaan :)

Huomenna alkaa jälleen Opti-Aika -liikkeiden esittelykiertueemme silmälasikehysuutuuksien osalta, jolloin suuntaamme Oulaisiin. Perjantaina vuorossa on ketjun Kokkolan liike, ja siitä kiertue jatkuukin koko syyskuun ajan joka torstai ja perjantai. Samanlaisella kiertueella olin esittelijänä myös viime keväänä ja tuollaisia hommia rakastan tehdä :) Seuraavasta linkistä löydätte Opti-Aika -ketjun sivut ja vasemmasta laidasta syyskiertueemme mainoksen, josta löytyvät myös nuo kiertuepaikat päiväkohtaisesti. Tervetuloa kaikille tutustumaan uutuuksiin ja moikkaamaan muutenkin! http://www.optiaika.fi/index.php

Lauantaina menen Haukiputaan Rautiaan, Haukirautaan emännöimään heidän erikoispäiväänsä. Kauppiaan tulevien syntymäpäivien kunniaksi liikkeessä on mahtavia tarjouksia ja tarjoilua asiakkaille, joten tervetuloa lähistöllä liikkuville ja majaileville myös sinne! Tässäpä linkki myös heidän sivuilleen: http://www.rautia.fi/index.asp?id=cbe743701484406fa2189931534ca2ff

Alkuviikosta kirjoittelen teille kuulumisia loppuviikon osalta, mutta nyt täytyy painaa pää tyynyyn. Lähdemme aamulla reissuun tuossa ennen kahdeksaa... Huomisen työpäivän jälkeen suuntaan kaverini kanssa Oulaisista Kalajoelle mökille, josta siirryn sitten perjantaiksi Kokkolaan - Suomen kaupunkeja on kiva kiertää :)

Oikein ihanaa loppuviikkoa teille, kirjoitellaan jälleen!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat