tiistai 8. syyskuuta 2009

Mukavaa tiistai-iltaa!

Maikkarin viihdesivuille oli tänään ilmestynyt juttua tatuoinnistani, josta teille viimeksi kirjoittelinkin: http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/949600?mantyla_jasmin

Laitanpa teille siitä tänne kuvankin, toivottavasti tykkäätte :)Viime viikonloppu tosiaan meni töiden merkeissä kiertäessä Opti-Aika -liikkeitä sekä Haukiputaan Rautiassa. Torstain ja perjantain välinen yö tuli vietettyä ihanassa mökissä Kalajoella ja on ihan pakko mainostaa Kalajoella sijaitsevaa Pihvitupa -nimistä ravintolaa, jossa kävimme syömässä ja johon ihastuin aika lailla. Hyvä ja ystävällinen palvelu, jonka kruunasi loistava ruoka... En ole muistaakseni kyllä ikinä syönyt yhtä suurta pihviä kuin siellä, mutta maukkaan maun vuoksi siitä ei voinut lautaselle jättää muruakaan ;) Mikäli siellä päin lomailette tai käytte muuten, niin suosittelen tuota paikkaa ruokailuun - ette taatusti tule pettymään.

Tässäpä vielä tuon Opti-Aika -kiertueen aikataulu teille tutustuttavaksi :)Tällä viikolla torstaina on tosiaan vuorossa Nivalan liike ja perjantaina rantaudumme Raaheen.

Mitä tahansa lehtiä tai kirjoituksia olen viime aikoina seurannut, joka paikasta esiin putkahtavat uutiset Big Brother -ohjelmasta... Parina kautena sitä seurasin jotenkuten, mutta nyt siitä on lopullisesti ja totaalisesti mennyt maku. Minkä vuoksi ihmiset haluavat mennä kännäämään ja harrastamaan seksiä kameroiden eteen?? Ymmärrän vielä sen, että sinne mentäisiin testaamaan, miten tuollaisessa paikassa jaksaa ja kuinka joustava sitä luonteeltaan onkaan, mutta joku raja noihinkin juttuihin. Sieltä talosta kun on pakko jossain vaiheessa astua ulos oikeaan maailmaan ja silloin sitä täytyykin vastata tekemisistään... Huh huh!

Mukavaa viikon jatkoa teille ja kuulemisiin :)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat