tiistai 29. syyskuuta 2009

Tahtoo lämpimään!Tässä sitä saa vaan kateellisena kuunnella muiden matkakertomuksia, kun itse värjöttelen räntäsateessa Oulussa - kaverini on ollut viime päivät Italiassa, tuttavapariskunta on lähdössä Välimeren risteilylle (mm. Kreikkaan ja Italiaan) ja tuttavaperheemme on Kyproksella... Voi tätä vääryyttä ;)Joka tapauksessa viime ajat ovat sujuneet taas oikein mukavasti :) Viime viikon tiistaina kokoonnuimme nuorisolautakunnan kanssa kokoukseemme, torstaina olin Oulussa Linnanmaan Opti-Ajassa työhommissa ja perjantai viiletti ohi työskennellessä Ylivieskan Opti-Aika -liikkeessä. Kyseisenä perjantaina tuo Opti-Aika -kiertueemme loppui ja nyt sen osalta voimmekin jälleen odotella tulevaa kevättä ja aurinkolasiuutuuksia :)

Viikonloppuna tuli sitten hengailtua hyvien likkakavereiden kanssa pitkästä aikaa ja hauskaa oli! Hyvien ja hauskojen ystävien seura piristää aina, vaikka alun perin olisi kuinka vetämätön olo tahansa.

Tämä viikko meneekin sitten taas työasioita suunnitellessa ja mukavien ihmisten seuraa odotellessa :)Kuullaanpa jälleen!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat