maanantai 14. syyskuuta 2009

Sieltähän se flunssa minutkin löysi...

Hirveä viikonloppu takana noin fyysisesti, perjantaina nimittäin flunssa iski päälle hirveällä voimalla - sitä sitten on vain makoiltu koko viikonloppu ja koetettu parantua. Ruoka ei ole maistunut ja vähäinenkin syöty ruoka on kyllä tullut samaa tietä takaisin ulos... Tiedän, erittäin etovaa! Sen lisäksi nenä on ollut ihan tukossa, kurkku on sattunut vietävästi ja on ollut todella heikko olo - kuumetta tosin ei ole missään vaiheessa ollut, joten tuskinpa on mikään "nöf nöf -tauti" :) Tärkeintä on, että kohti parempaa ollaan menossa ja tulevaisuus näyttää taas valoisalta!Viime torstaina olin hommissa Nivalan Opti-Aika -liikkeessä ja perjantaina Raahen vastaavassa. Kivoja ihmisiä oli molempina päivinä liikkeellä ja kyllähän nuo uudet silmälasikehysmallistot tuntuvat kiinnostavan, hyvä niin :) Perjantaisen työpäivän aikana tosin olo rupesi tuntumaan jo niin ikävältä, että tauolla oli pakko käydä ostamassa säkillinen flunssalääkkeitä.

Huomenna yritän jo selviytyä kaupungille ja suuntaan palaveeraamaan Oulussa 14.10. järjestettävästä City-lehden Kaupungin Paras -gaalasta, jossa toimin juontajana.

Tämän viikon torstaina tuo Opti-Aika -kiertueemme jatkuu Sievissä ja perjantaina olemme Haapajärvellä :) Teretulemast paikalle!

Kivaa viikkoa teille - kirjoittelen jälleen enemmän, kun olo tästä vielä kohenee.Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat