sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Ihanaa uutta viikkoa teille!Taas on loppuviikko painettu täysillä, huh huh :)

Torstaina olin töissä Sievin Opti-Ajassa ja perjantaina Haapajärven Opti-Ajassa - ihania ihmisiä oli kyllä molempina päivinä liikkeellä ja kehyksiä ostettiin taas mukavaan tahtiin. Itse hankin jokin aika sitten itselleni uudet RayBanin isot mustat kehykset vahvuuksillani - ovat aika makeat, vaikka itse sanonkin :) Viikonloppu on kyllä jälleen mennyt levätessä, lukiessa, siivotessa ja ruokaa tehden.

Metsästyskausi on päällä ja kaikki miespuoliset henkilöt tuntuvat olevan toteuttamassa metsästysvaistojaan ;) Kyllä kai se aika niinkin kuluu :) Itse en ole lajiin koskaan (yllätys, yllätys..) perehtynyt, mutta ehkäpä siitäkin jonain päivänä opin lisää - kukapa tietää. Naispuoliset tuttavani ovat päivitelleet täysin "metsästysleskiksi" jäämistä, kohtahan metsojen, koppeloiden ja muiden vastaavien saalistaminen vaihtuukin miltei jouluun asti kestävään hirvijahtiin. No, naisilla on ainakin aikaa likkakavereilleen :)

Tulevan viikon torstaina olen päivän hommissa Oulussa, Linnanmaan Opti-Aika -liikkeessä ja perjantaiksi menemme Ylivieskan Opti-Aikaan - tervetuloa jälleen paikalle!

Ihmettelen suuresti valitusta, mitä päivittäin kuulee Facebook -sivustoa kohtaan. Itse olen sinne profiilini luonut jo aikoja sitten ja se on äärimmäisen hyvä tapa pitää yhteyttä ihmisiin, jotka asuvat kauempana ja joiden kanssa ei muuten tulisi usein soiteltua. Monet kirjoittelevat muun muassa yleisönosasto-kirjoituksia aiheesta ja päivittelevät tätä kyseistä palvelua. Facebook, kuten muutkin vastaavat ovat vapaaehtoisia, eikä kenenkään ole pakko sellaiseen liittyä, jos ei tahdo. Itseni kohdalla koen sen erittäin hyväksi ja tarpeelliseksi - sen kautta minun on nimittäin helppo kirjoitella Turussa asuvien ystävieni kanssa ja siellä tulee helposti vaihdettua kuulumiset myös Ruotsissa ja Kanadassa asuvien sukulaisteni kanssa :) Ihmisten pitäisi todellakin opetella suhtautumaan asioihin rennommin..!

Kuullaanpa jälleen viikolla! Halauksia teille ja loistavaa viikon alkua :)Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat