maanantai 2. elokuuta 2010

Elokuussa "vanhetaan" jälleen :)
Elokuu on täällä taas, ja lauantaina eli 7.8. täytän 28 vuotta... Tuntuu siltä, kuin viime syntymäpäiväni olisi ollut ihan vasta, mutta silti tähän kuluneeseen vuoteen on mahtunut paljon hienoja asioita.

Viime tekstissäni lupasin toimittaa teille tunnelmia Orimattilan Kantreilta ja niitä saattekin katsella täältä seuraavien kuvien muodossa. Enjoy :)

Mahtava The Freza esiintymässä :) Tulevaisuuden iso nimi!

Kyläkaupassa ihmettelemässä ;)

"Auttamassa" heinätöissä...

Kantrikulkueessa hevosrattaiden kyydissä :)


Juontaja työasussaan

Kuten kuvista näette, hauskaa oli Orimattilassa jälleen! Nuo Kantrit ovat mahtava vuosittainen perinne, joka toivottavasti jatkuu kohdallani ensi kesänä viidettä kertaa :)

Orimattilasta menin sunnuntaiksi 25.7. Helsinkiin, jossa viivyin viisi päivää. Kaupunkia tuli kierrettyä antaumuksella ja täytyykin myöntää, etten ole ikinä ennen noin hyvin Helsingissä viihtynyt :) Kyseiseen reissuuni ja seuralaiseeni liittyen MTV3:n Viihdeuutisista soiteltiin minulle, kun olin palannut Ouluun viime perjantaina. Saivathan he sitten pienen jutun aiheesta tehtyä, ihan kyllä totuuteen perustuen. Mitäpä sitä salailemaan, jos jonkun kanssa on yhdessä :)

Lucas oli taas kirjoitellut piristäviä terveisiä vieraskirjaani - sydämellinen kiitos niistä!

Tämän viikon keskiviikkona eli 4.8. Oulussa alkavat Suurmessut, jotka jatkuvat aina sunnuntaille asti. Itse olen siellä Kokoomuksen osastolla tavattavissa sekä keskiviikkona, että torstaina. Ben Zyskowicz on Oulussa myös nuo pari päivää, eli 4.-5.8. ja hänet voikin tavata monessa paikassa. Tarkemmat tiedot Benin liikkeistä ja aikatauluista löydätte myös näiden sivujeni kautta, eli Politiikka-yläpalkista, josta pääsette Oulun Kokoomuksen sivuille.

Perjantaina 6.8. alkaa leipominen lauantaita ja syntymäpäivääni varten, joten loppuviikosta en ehdi enää messuilemaan :)

Kirjoitellaan jälleen puolin ja toisin, nyt oikein ihanaa uutta viikkoa ja elokuuta teille kaikille!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat