tiistai 17. elokuuta 2010

Tervehdys rakkaat lukijat!Kesäaikaan tätä blogia tulee näköjään päivitettyä huomattavasti harvemmin kuin talvella, mutta kyllä minä aina ennen pitkää tännekin "ilmaannun" :)

Viimeiset pari viikkoa ovat taas suorastaan kirmanneet ohitse ja aika vauhdikkaasti tässä on itsekin menty. Oulun Suurmessuilla olin tosiaan 4.-5.8. hommissa Kokoomuksen osastolla ja näistä seuraavista kuvista välittyykin hyvin meidän loistava tunnelmamme noiden päivien ajalta. Ben Zyskowicz oli silloin myös käymässä Oulussa ja hänen ympärillään (tietysti) ihmiset oikein parveilivat :)


Benin kanssa kauppahallissa poseerausta :)


Kokoomuksen ryhmää


Mari-Leena Talvitien seurassa :)


Messuilla eduskuntavaaliehdokkaamme, Outi Ervastin seurueessa


Osastomme "portinvartijana" ;)

Lauantaina 7.8. täytin sitten 28 vuotta ja tuota ihanaa päivää tuli vietettyä lähimpien ja rakkaimpien ihmisten seurassa, joten kaikki sujui aivan loistavasti. Mitäpä muuta sitä voisi toivoakaan :) Illalla pyörähdimme myös kaupungilla, mutta kotona olimme jo puolilta öin - on tainnut juhlintakestävyyteni hieman kärsiä vuosien saatossa... Huh.


Äitini, mummini ja serkkuni Tuulan seurassaSuuret kiitokset Lucasille, Marialle ja nim. "abc":lle onnitteluista, jotka olitte vieraskirjaani jättäneet! Kuten olen täällä aina aiemminkin todennut, terveisenne piristävät aina ja arvostan niitä todella. Myllylän Heikki oli myös käynyt minulle kirjoittelemassa ja toivonkin, että tulet tämän viikon torstaina tapaamaan minua Kokoomuksen kojulle Rotuaarille.

Nyt tulevana torstaina eli 19.8. Oulussa on siis jälleen vuosittainen Korttelihaipakka, jolloin kaikki keskustan liikkeet ovat auki klo 23 asti. Olemme varanneet myös Kokoomukselle paikan Rotuaarilta tuolle illalle ja paikalla olemme klo 17.30-23.00. Kojumme on Säästöpankki Optian edessä, joten meidät löydätte sieltä. Mikäli lähistöllä olette, niin tulkaa ihmeessä moikkaamaan, juttelemaan ja vaihtamaan ajatuksia kanssamme! Kaupunkilaisten vuoksi siellä mukana olemme - keskustelemassa ja kuuntelemassa :)

Perjantaina suuntaan taas Etelä-Suomeen, Lahteen pariksi päiväksi ja ensi viikon viihdynkin ulkomailla lomailemassa. Palailen tänne teitä muistamaan sitten viimeistään reissun jälkeen :)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat