perjantai 3. syyskuuta 2010

Ihana ja aurinkoinen Unkari :)Olen matkustanut ympäri maailmaa äitini kanssa pikkutytöstä lähtien ja myöhemmin on tullut kierrettyä muun muassa kuvausmatkojen parissa. Unkarissa en ole kuitenkaan koskaan aiemmin käynyt, joten oli ihana päästä tutustumaan tuohon kauniiseen maahan. Olimme reissussa viikon (22.-29.8.10) ja paikallinen ystävämme/isäntämme Miklos esitteli meille mielenkiintoisia ja monenlaisia upeita paikkoja. Ulkomailla ollessani tykkään muutenkin liikkua paikallisten kanssa, koska silloinhan sitä pääsee näkemään todellisen maan ja sen tyylin. Reissun aikana tuli lisäksi tutustuttua aivan ihaniin ihmisiin, joten matka oli mahtava kokemus kaikin puolin :)

Tunnelmia teille välitän jälleen seuraavien kuvien muodossa:
Upea Budapest


Kauniilla Balatonilla


Oskarin ja ystävämme/unkarilaisen isäntämme Mikloksen kanssa :)


Ihanan Nikin seurassa :)

Suomeen palattuamme sitä saikin lukea varsin mielenkiintoisen jutun eräästä kuukausittain ilmestyvästä lehdestä, mutta mikäs siinä, jos jotkut haluavat tarinoitaan mediaan tunkea ;) Minua itseäni eivät ainakaan tietynlaisten ihmisten kertomukset häiritse, enkä anna sellaisten omaa elämääni ja ihmissuhdettani hankaloittaa, joten kaikki hyvin täällä päässä :)

Tiistaina 31.8. olin jälleen nuorisolautakuntamme kokouksessa, jotka vihdoin viimein jatkuivat kesätauon jälkeen ja ensi viikolla ohjelmaan palaavat myös paikallisyhdistyksemme, eli Pokkisen Kokoomuksen hallituksen kokoukset. Jokin aika sitten minut valittiin Kansallisen Lastenliiton Pohjois-Pohjanmaan piirin puheenjohtajaksi, joka on varsinainen kunniatehtävä ja olen siitä erittäin onnellinen :) Siihen tehtävään on hyvä paneutua kunnolla nyt syksyn aikana ja miettiä, mitä kaikkea toimintaa pystymme tulevaisuudessa järjestämään.

Tuleva viikonloppu ja seuraava alkuviikko menevät ystävien ja rakkaiden seurassa, mutta kirjoittelen teille jälleen ensi viikolla - kuulemisiin :)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat