maanantai 27. syyskuuta 2010

Toiminnallista syksyä :)
Tässä on taas viime viikot kuljettu Oulun ja Helsingin väliä, mutta kaipa tähän alkaa tottumaan :)

Pari viikkoa sitten sain jälleen kunnian osallistua kaupunginvaltuustomme kokoukseen Oulussa ja sitä seuraavana päivänä suuntasin kohti pääkaupunkia. Siellä viihdyinkin mainiosti miltei pari viikkoa ja Ouluun palasin tänään aamulla. Helsinkiä tuli kierreltyä rakkaan kanssa ja olipa joku bongauskuvan minusta ja Oskarista uusimpaan seiskaankin toimittanut. No, eipä siinä tietenkään mitään negatiivista tai salattavaa olekaan.

Reissu oli varsin ihana ja kierrettyä tuli niin Korkeasaari kuin Seurasaarikin - viimeisimmässä paikassa oravat olivat todella suloisia ja pitihän niitä hieman pähkinöillä hemmotella. Nautittua tuli myös Helsingin Kaupunginteatterin mahtavista esityksistä; komediasta Viivin ja Wagnerin tyyliin Teatteristudio Pasilassa, sekä upeasta Wicked -musikaalista Kaupunginteatterissa. Suosittelen!


Seurasaaren maisemaa ihailemassa :)

Kaiken edellä mainitun lomassa tapasin kokoomuslaisia puoluekavereitani ja pääsin tutustumaan kunnolla eduskuntaankin. Torstaina 16.9. osallistuin myös nälkäpäiväkeräykseen yhdessä Ben Zyskowiczin ja hänen kollegansa Timo Heinosen kanssa. Hauskojen ihmisten ja hyvän asian parissa on aina mahtavaa toimia, joten tuo päivä oli aivan ihana :)Helsingissä asuvien likkakavereiden seurassa tuli jonkin verran vietettyä aikaa ja kyllä siitä nauttikin, kun heitä pitkästä aikaa sai tavata. Hieno kokemus oli käydä myös Ville Pusan keikalla viime lauantaina Espoon Amarillossa - on todellakin loistava esiintyjä kaikin puolin.

Nyt kun olen Oulussa, niin tämä viikko menee hyvinkin kokouksissa ja palavereissa, yhdistyksen jäsenkirjeitä kirjoitellessa ja tärkeitä asioita hoitaessa - viikonlopuksi saan taas itse vieraan Etelä-Suomesta Ouluun, joten täytyy hoitaa kaikki nuo "oikeat" asiat alta pois ;) Nyt alkaa tietenkin myös seurakuntavaaleihin valmistautuminen; ne ovat 14.-15.11. ja itsekin kyseisissä vaaleissa olen ehdokkaana. Tietoa asiasta löydätte netin kautta osoitteesta http://www.seurakuntavaalit.fi/, joten käykää ihmeessä tutustumassa!

Kiitos Kake, kun olit jälleen minua vieraskirjassani muistanut ja olihan Lucaskin sinne käynyt kirjoittelemassa - kiitos teille kummallekin ja kaikille oikein ihanaa uutta viikkoa!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat