maanantai 9. toukokuuta 2011

Yassou Kreikka :)

Ylihuomenna, eli keskiviikkona 11.5. pääsen vihdoinkin jälleen Kreikkaan; Rhodokselle ja kauniille Symille! Kyllä tätä lomaa on odotettu ja reissuhan on minun, äitini ja hänen miehensä jokavuotinen perinne. Tälläkin kertaa matkaan suuntaamme kolmestaan, mutta perillä tapaamme niin suomalaisia kuin paikallisiakin ystäviämme. Torstaina menemme heti äitini kanssa Symin saarelle, jossa vierailimme viime vuonna ensimmäistä kertaa - nytkin olemme siellä yön yli ja perjantaina palaamme takaisin Rhodokselle :) Tunnelmiin ja kuviin vien teidät heti Suomeen palattuani täällä blogissani!

Tämä viimeinen viikko ennen tuota em. reissua on mennyt todella hitaasti, mutta odottavan aika on varmaan aina pitkä... Viikonloppuna sain kyllä nauttia ihanien oululaisten ystävieni seurasta ja sunnuntaita tietenkin vietimme äitienpäivä-tunnelmissa. Sunnuntaini alkoi valmistamalla aamupalaa äidilleni ja mummilleni, iltapäivästä laittauduimme porukalla ja kävimme Haukiputaalla konsertissa, jossa kuultiin eri näytelmien ja elokuvien kauniita sävelmiä - oli oikein mahtava kokemus! Upeina solisteina olivat sopraano Päivi Järvenpää ja baritoni Reijo Alatalo.Äitienpäivänä 8.5.2011 äidin ja mummin seurassa :)

Toivotan teille nyt oikein ihanaa aikaa reiluksi viikoksi - toivottavasti saamme kaikki nauttia auringosta ja lämmöstä :) Ensi viikon lopulla "tavataan" täällä jälleen! Adio!Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat