maanantai 13. kesäkuuta 2011

Helteitä ja kesäisiä juhlia :)


Viimeisen viikon aikana on uutisoitu erostani ja siitä, kuinka olen jälleen sinkku. Se on kyllä totta, mutta viime aikoina omat ajatukseni ovat olleet paljon muussakin ja aikaa on tullut vietettyä runsaasti ihanien ystävieni seurassa. Viikonloput ovat kuluneet mm. useissa lakkiaisissa sekä syntymäpäiväjuhlissa :) Useat iltapäivät ovat kuluneet esim. nuorisolautakunnan, paikallisyhdistyksemme hallituksen, Lastenliiton sekä yhteisen kirkkovaltuuston kokouksissa, mutta päivisin olen yrittänyt keskittyä myös auringossa loikoiluun.

Uusimmassa 7-päivää -lehdessä on kattava juttu erostamme, jonka ystäväni Hanna kirjoitti erittäin hyvin ja totuudenmukaisesti. Joku ihminen minulle vastikään päivitteli sitä, miten voin haluta olla yksin, kun olen kuitenkin Jo 28-vuotias... Minulla ei kuitenkaan itselläni ole kiire yhtään mihinkään, ja haluan elää siten, mikä minulle sopii - tämä on kuitenkin minun elämäni. Arvostan kyllä suuresti ihmisiä, jotka elämääni kuuluvat ja ovat minulle läheisiä, mutta minulle on tärkeintä kuunnella omaa itseäni. Muuten en voisi toimia rehellisesti. Minä en myöskään ole koskaan kokenut, että avioitumisen ja lasten hankkimisen on pakko kuulua elämääni. Ihmisiä on monenlaisia, mutta minä voin olla täysin tyytyväinen ja onnellinen ilman noita em. asioita. Koen olevani todella onnekas, kun saan tehdä ja kokea asioita, jotka ovat minulle tärkeitä, kun saan nauttia hyvistä mahdollisuuksista ja kun saan pitää rakkaat ystäväni elämässäni :)


Tällä viikolla on jälleen nuorisolautakuntaa ja monien asioiden hoitamista, että saan kaiken tehtyä valmiiksi ennen Kreikkaan siirtymistä - kuullaan jälleen puolin ja toisinkin!

Teidän Jasmin

Ps. Kiitos Iltalehti: http://www.iltalehti.fi/viihde/201106090121017_vi.shtml :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat