tiistai 21. kesäkuuta 2011

Yassou ja mukavaa juhannusviikkoa kaikille!


Viimeiset kokoukset ennen kesälomia ovat nyt takana niin nuorisolautakunnassa, kuin kirkkovaltuustossakin - elokuussa ne hommat jälleen jatkuvat ja silloin niihin taas palaankin intoa puhkuen :) Tuossa Oulun yhteisessä kirkkovaltuustossahan olen ensimmäisenä varajäsenenä, mutta nytkin keväällä ja alkukesällä olen saanut osallistua miltei kaikkiin kokouksiimme; siihen olen ollut äärimmäisen tyytyväinen.

Vihdoinkin myös valtakunnan politiikassa on saatu edistystä aikaan, uuden hallituksen osalta nimittäin. Onnellinen olen varsinkin Jyrki Kataisen, Alexander Stubbin, Henna Virkkusen, Paula Risikon ja Jyri Häkämiehen ministerisalkuista - nuo valinnat osuivat enemmän, kuin nappiin. Hienoa on myös se, että edellisen hallituksemme asuntoministeri Jan Vapaavuori aloittaa nyt uudessa pestissään, Kokoomuksen ryhmäpuheenjohtajana!

Joistain toisten hallituspuolueiden ministerivalinnoista en ole oikein ymmärtäväisellä kannalla, mutta hyvällä puolueiden välisellä yhteistyöllä pärjätään toivottavasti hienosti. Kokoomuksen porukalla tuosta työstä on ainakin jo mahtavaa kokemusta ja siitä voimme kaikki olla ylpeitä!

Joitain päiviä sitten treffasin täällä Oulussa Sanomalehti Kalevan toimittajan lehtijutun merkeissä ja tuo tekemämme haastattelu julkaistaan nyt tulevana juhannus-sunnuntaina Kalevan Sunnuntai -liitteessä. Sitä odotellessa siis ;)

Kiitokset teille, jotka olette tuonne vieraskirjaani terveisiä kirjoitelleet! Sieltä olen saanut lukea todella ihania viestejä, kannustuksia ja kehuja - arvostan niitä jokaista todella. Äskeiseen erooni liittyen sinne oli tullut pari tsemppaavaa viestiä, joista toisessa todettiin hyvin se, että aina kannattaa harkita asioita tarkkaan ja toimia sen mukaan.

Joukkoon oli "eksynyt" jokin kosintaviestikin, mutta nyt ei taida olla ihan paras aika sellaiselle ;) Kiitos silti...

Kyseltiinpä siellä mielipidettäni myös nuuskaan liittyen - viitaten siihen, että tupakkaa saa kuitenkin myydä laillisesti. Itse olen sillä kannalla, että nuuskan myyntiin liittyviä rajoituksia ei tulisi muuttaa, vaan mieluumminkin kannustetaan ihmisiä pysymään siitä erossa.

Ja ihana Sarah-mummeli, sydämellinen kiitos viestistäsi! Kauniisti minua kannustit politiikkaan liittyen ja ihanasti kirjoitit myös perheestäni - sinunlaisiasi ihmisiä on liian harvassa :)


Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat