sunnuntai 12. elokuuta 2012

7.8. 30 vuotta :)Nyt on sitten tämäkin neiti 30-vuotias! Mutta erittäin tyytyväinen ja onnellinen sellainen :) 7.8. juhlimme synttäreitäni Denniksen ja hyvien ystävieni Irinin ja Sonian seurassa - ilta oli ihana, vaikka juhlajuomaa tulikin nautittua hieman liikaakin... ;) Seuraava päivä oli onneksi vapaapäiväni, joten sain lepäillä kaikessa rauhassa.

Kuten monet ovat huomanneet, niin tuoreimmassa 7 päivää -lehdessä on minun ja Denniksen yhteishaastattelu, joka tehtiin täällä Rhodoksella noin viikko sitten. Toimittaja, joka sen on tehnyt, on myös hyvä ystäväni, joten halusin ehdottomasti juuri hänet tänne :) Halusin hänen tapaavan Denniksen ja tekevän totuudenmukaisen jutun, kuten hän on aina ennenkin minusta tehnyt. Jokainen, joka minun ja Denniksen suhteesta jotain ihmeellistä ajattelee, voi lukea sen jutun ja sen myötä totuuden meistä. Ja te, jotka ette juttuun usko... Minkäpä sille voi? Olen avoin ja rehellinen ihminen, en tee mitään sellaista, enkä ole sellaisen ihmisen kanssa, joka minun tulisi salata - siksi halusin olla avoin myös meistä. Rakkaus on kaunis ja ihana asia, eikä sitä tule piilotella :)

Tässä linkki jutun mainintaan Seiskan sivuilla:
http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a441489/

Ja seuraavan linkin takaa löydätte rhodoslaisen kotini esittelyn:
http://www.seiska.fi/seiskatv/_a441477/jasmin+mantyla+tassa+on+lemmenpesamme/

Myös muu "nettilehdistö" on poikinut useankin jutun kyseisestä aiheesta, tässä linkit pariin niistä:
http://www.iltalehti.fi/viihde/2012080915934855_vi.shtml
http://metrolive.fi/jutut/artikkeli/9628/seiska-jasmin-mantylan-rakas-kuusikymppinen/
Ihanat työkaverini hotelliltamme järjestivät minulle suloisen synttärikakun kolmekymppisteni kunniaksi, ja olin todella otettu siitä; meillä on ihan mahtava porukka täällä töissä ja heidän ryhmäänsä on kunnia kuulua! :)Kirjoittelen lisää ensi viikolla, kun jälleen löydän sopivasti aikaa :) Aurinkoa ja iloa sinne Suomeenkin kaikille!

Teidän Jasmin


Osallistujat