torstai 23. elokuuta 2012

Yassas! :)Kaikki mahtavasti täällä auringon alla, vaikka viime viikonlopun sängyssä pyörinkin flunssan ja kuumeen kourissa; kahteen päivään en sängystä noussut, kuin käymään suihkussa ja veskissä. Dennis oli ihana apu minulle - hän toi minulle ruoat, teki kuumaa juomaa, haki apteekista lääkkeet, siivosi yms. :) Ihana mies. Nyt onkin sitten hänen vuoronsa sairastaa, ja minä ainakin yritän toimia apulaisena... ;)

Koko sesongin ajan altaalla makoilevat englantilaiset naiset ovat lukeneet Fifty Shades trilogian kirjoja, ja olen ollut ihmeissäni sillä valehtelematta miltei jokaisella naisella se on lukemisena... Olen em. kirjoista heiltä kysellyt ja pikku hiljaa ne alkoivat allekirjoittanuttakin kiehtomaan. Ennen kaikkea naiset ovat painottaneet sitä, että miesten tulisi ehdottomasti tutustua Fifty Shades -kirjoihin ja Herra Greyhin ;) Muutama viikko sitten eräs IHANA nainen jätti minulle trilogian kaikki kolme kirjaa hotellistamme lähtiessään, mutta yleensä täällä ei ole hirveästi ylimääräistä aikaa lukemiseen. Nyt kun nuo kaksi päivää sängyssä makasin, niin olin kuin liimattuna em. kirjoihin; enää on kolmas kirja niistä lukematta ja tuskin maltan odottaa!

Tiistaina oli joka viikkoinen vapaailtani, ja loihdimme rakkaani kanssa erittäin herkullisen illallisen kuohuviineineen omalle parvekkeellemme - välillä on ihana olla ihan vaan rauhassa ja kahdestaan. Eilen, eli keskiviikkona saimme vielä nauttia vapaapäivästäni, vaikka illalla taas töihin palasinkin. Lepoa, aurinkoa ja rantaa :)

Dennis on täällä Rhodoksella nyt vielä putkeen kaksi viikkoa, sen jälkeen hän on viikon Englannissa ja sitten taas useamman viikon täällä. Viikon, kun Dennis ei ole täällä, vietän tietenkin töitä tehden, mutta kaikki vapaat hetket olen työkaverini ja ystäväni Irinin seurassa - hän tykkää tosi kovasti Denniksestä, mutta sanoo hänelle aina ihan suoraan, että on iloinen kun hän käy välillä Englannissa, koska silloin Irinillä on minut ;)

Denniksen tytär on varannut hänelle jo seuraavankin reissun lennot, joten ne hänellä on jo valmiina, kun menee Englannissa käymään. Denniksen lapset (2 tytärtä ja 1 poika) ovat aivan mahtavia tyyppejä; he ovat samaa ikäluokkaa kanssani, mutta he ovat todella onnellisia meidän puolestamme ja iloisia suhteestamme. Kirjoittelemme Facebookissa ja juttelen heidän kanssaan puhelimessa aina kun he soittavat isälleen. Olemme sopineet, että menen Englantiin marraskuun aikana ja he odottavat sitä erittäin kovasti ja niin teen minäkin :)

Norwegianilla on kätevää ja edullista matkustaa, ainut huono puoli on se, että sillä ei pääse heidän lähikentälleen Newcastleen, vaan minun täytyy lentää Manchesteriin. Sieltä Denniksen kotikaupunkiin, eli Middlesbroughin on parin tunnin automatka, mutta näenpähän samalla uusia maisemia :) Rakastan olla täällä Kreikassa, mutta odotan myös loppuvuotta innolla!Loistavaa viikon jatkoa kaikille, kirjoittelen teille taas piakkoin!

Teidän Jasmin

Osallistujat