perjantai 7. syyskuuta 2012

Käsi kädessä kulkevat iloiset ja surulliset asiat...


Rhodoksella kaikki ok, mutta ikäviä uutisia Suomesta ja kotoamme... Rakas kissamme Mauku täytyi nukuttaa 5.9. hänen ollessaan 18 -vuotias. Ikävä on kova ja inhottavinta on ollut se, että en voinut olla paikalla hänen viime hetkinään. Olin tosiaan vasta 12 -vuotias, kun hänet meille (minun kinuttua tarpeeksi kauan...) hankimme naapuristamme. Hän on aina ollut ja tulee aina olemaankin osa perhettämme; kaunis hautapaikka Maukulle valittiin meidän takapihaltamme - tästä eteenpäinkin hän on aina kaikin tavoin meitä lähellä.

Rakas Maukumme vuonna 2011

Olen täällä blogissani koko kesän ajan kirjoittanut rhodoslaisesta kissastani Desministä, ja olen ollut todella onnellinen siitä, että minulla on hänet täällä kaverina - se on helpottanut edes hieman oloani näinä parina viime päivänä. Kun palaan takaisin Suomeen ja kotiin Ouluun, niin tuon hänet mukanani. Viimeisen viikon aikana olen Denniksen kanssa hankkinut hänelle kaikki tarvittavat rokotukset, lääkkeet, mikrosirun niskaan, kantokopan, sekä passin. Nyt totuttelen häntä päivittäin kopassa olemiseen, jotta matkustaminen olisi mahdollisimman helppoa. Haastavinta on ollut yrittää etsiä meille sopivia lentoja ja nyt luulenkin, että lennän ensin Englantiin ja sieltä Norwegianilla Suomeen - loppusyksystä kun suoria lentoja ei ole täältä Suomeen muilla, kuin Finnairilla. Olen aina rakastanut Finnairia ja heidän koneitaan, mutta en tosiaan maksa itseäni kipeäksi vain yhden lennon takia.
Dennis lähti nyt keskiviikkona viikoksi Englantiin ja takaisin hän on täällä jälleen ensi keskiviikkona - on todella omituista olla edes yksi viikko yksin, kun olen niin tottunut hänen seuraansa :)

Tämä sesonki on ollut ihana, mutta myös todella pitkä... Rakastan lämpöä ja aurinkoa, mutta tässä vaiheessa kaipaan jo hieman viileää ilmaa ja sadetta! En muista milloin olisin viimeksi nähnyt pilviä taivaalla, ja viime kerran täällä satoi kesäkuun puolessa välissä...

Kuten kaikki blogiani lukeneet/lukevat tietävät, nautin todella olostani täällä, mutta tavallaan olen jo valmis tulemaan takaisin Suomeen. Kaipaan läheisiäni ja parhaimpia ystäviäni tosi kovasti; en malta odottaa, että voimme viettää ihania iltoja yhdessä heidän kanssaan hyvän ruoan ja juoman parissa :) Olen hankkinut itselleni valmiiksi myös lisää matkalaukkuja ja osan tavaroistani (joita en 100-varmasti täällä enää käytä) jo pakannutkin. Ainoa juttu, mikä on pakko tehdä ennen paluutani Suomeen, on mennä käymään Symin saarella; menemme sinne yhdeksi päiväksi Denniksen kanssa myöhemmin tässä kuussa, kun lämpötila vielä hieman laskee. (Symi on muutamaa astetta kuumempi paikka, kuin Rhodos, joten tuulettomana päivänä siellä paahtuu...)

Suomeen paluun lisäksi odotan sitä, että marraskuussa menen tutustumaan Denniksen kotikaupunkiin Englantiin ja siinä ohessa matkaamme mm. Skotlantiin, johon on ainoastaan parin tunnin matka autolla hänen kotoaan. Sekin tulee olemaan mielenkiintoista, kun hän tulee joulukuussa (mm. jouluksi ja uudeksi vuodeksi) Suomeen, hänen mielestään kun heillä on Englannissa kylmä talvi, jos lämpötila laskee - 10 asteeseen... ;) Tervetuloa Pohjois-Suomeen ja Ouluun siis! :)

Kremastiin tutustumassa Denniksen kanssa vapaailtana :)

Illallinen Kremastin paikallisessa tavernassa :)

Upea Kremastin kirkko!Rannalla Rhodoksen kaupungissa vapaapäivänä :) 

Eihän tästä murusta voi luopua... :)


 
 
Lisää kuulumisiani kirjoittelen taas heti, kun sopivan hetken siihen löydän! Pusut ja halaukset kaikille :)
Teidän Jasmin

Osallistujat