keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Juhlaa juhlan perään! :)


 
Julkistin täällä jo eilen kihlajaisuutisemme, samoin kuin Facebook-sivullani ja onnittelujen tulva on ollut valtava. Kiitos kaikista onnentoivotuksista; hyvältä tämä tuntuu kaikin puolin. Olen ollut aiemmin kaksi kertaa kihloissa, mutta uskon tässäkin tapauksessa sanontaan: "kolmas kerta toden sanoo" ;)

Kaikki tuttuni ja ystäväni täällä Rhodoksella ovat olleet asiasta ihan innoissaan - naapurillemme Irinille kerroin uutisen ensimmäisenä ja hän on todella onnellinen puolestamme. Olemme samassa talossa asuessamme kuin pieni perhe ja muutama päivä sitten järjestimme Denniksen kanssa hänelle syntymäpäiväjuhlat takapihallamme :)

Tutustuin hotellillamme viime vuonna työskennellessäni aivan mahtavaan perheeseen ja he ovat olleet täällä jälleen viimeiset kaksi viikkoa. Kirjaimellisesti juoksin kertomaan ilouutiseni heille ja eilen juhlistimmekin kihlautumistamme heidän seurassaan :) He ovat kotoisin Liverpoolista ja tammikuussa aiomme mennä tapaamaan heitä Denniksen kanssa - koko vuoden olen kirjoitellut ja pitänyt yhteyttä heidän kanssaan, ja oli ihana saada heidät jälleen tänne Rhodokselle.

Kävimme eilen illalla myös Blue Bay -hotellissa tapaamassa entistä tiimipomoani ja Blue Bayn tiimissä työskenteleviä kavereitani, samalla osallistuimme myös heidän kreikkalaiseen iltaansa. Ruoka oli mielettömän hyvää ja ilta erittäin onnistunut! Esittelin Blue Bayn Dennikselle ja hän ihastui kyseiseen hotelliin - lomailuun se olisi ihanteellinen, mutta olen mieluummin töissä pienemmässä hotellissa. Tuonne kun mahtuu noin 2000 asukasta, niin siellä on koko ajan kiire, stressi, ja täysi tohina päällä.

Tänään vietän taas vapaapäivää, johon kuuluu pelkästään lepo ja rentoutuminen; kissavauvani kun ei hirveästi anna meidän nukkua yön aikana... Odotan oikeasti vain sitä, että saan hänet kotiin Ouluun - siellä hänellä on oma "asunto", joten hän voi leikkiä yön(kin) aikana niin paljon kuin haluaa herättämättä muita ;)

 
Pusut ja halaukset teille; ilmoittelen taas piakkoin, miten täällä auringon alla menee! :)

Teidän Jasmin

Osallistujat