torstai 27. syyskuuta 2012

"Ihanille oululaisille"Eilen myös Sanomalehti Kaleva uutisoi nettisivuillaan kihlautumisestani ja jutun kommentti-osastolta on saanut taas nähdä, millaisia ihmisiä Suomessa ja kaupungissamme on valitettavan paljon. Heille tänään myös oman vastaukseni kirjoitin, mutta liitän sen nyt vielä tänne:

""Rakkaat oululaiset ja netti-Kalevan lukijat, rakkaus ja kihlautuminen ovat iloisia asioita ja voin täydestä sydämestäni sanoa, että olen pettynyt teihin. Minkä vuoksi positiivinen juttu kirvoittaa tämän määrän negatiivisia ja panettelevia kommentteja? Onko toisten onnellisuus teiltä pois? Ei sen ainakaan kuuluisi olla.

Olen odottanut ja odotan kovasti paluutani Ouluun ensi kuussa, mutta on järkyttävää huomata, kuinka pahansuopaa sakkia kaupungissamme asuu. Omilla kotisivuillani sijaitsevaan blogiini saan satavarmasti kirjoittaa henkilökohtaisesta elämästäni ja mikäli lehdet blogiini perustuen juttuja haluavat tehdä, he voivat tehdä niin täysin omasta tahdostaan. Minusta on kirjoitettu siitä lähtien, kun olin teini-ikäinen, joten tuskinpa tällaisen asian uutisointi kenellekään täytenä yllätyksenä tulee. Minun ja Denniksen suhde ei ole ollut, ole tai tule olemaan mikään vaalimainos, mutta käsittääkseni myös kuntavaaliehdoikkailla on oikeus kihlautua tai mennä ihan vaikka naimisiinkin ;)

Mitkään kommentit eivät vaikuta millään tavoin meidän suhteeseemme tai onneemme, ne ainoastaan syövät arvostustani oululaisia kohtaan! Häpeän tuollaisten kommentoijien puolesta ja olen iloinen siitä, etten ikinä ole itse ollut vastaavanlainen pahansuopa ihminen. Iloitsen toisten puolesta ja ymmärrän sen, että koska meillä jokaisella on ainoastaan yksi ainoa elämä, niin se on parempi käyttää keskittyen asioiden positiivisiin puoliin, kuin katkeruuteen, toisten mollaamiseen tms.
Toivon kovasti, että nämä minua ja miestäni mollaavat ihmiset uskaltavat tulla tapaamaan minua myös kasvotusten ensi kuun puolella vaalikahvilaamme, eivätkä he ole ainoastaan näitä "nimimerkin takana huutelijoita" :)

Mukavaa syksyn jatkoa toivottaen, teidän Jasmin""

Tässä alla vielä linkit aiheesta tehtyihin uutisiin ja juttuihin:

http://www.kaleva.fi/viihde/jasmin-mantyla-kihlautui-brittimiehen-kanssa/606960/?utm_source=latest_news_page&utm_medium=kfi&utm_campaign=latest_news_campaign

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a470073/jasmin+mantyla+ja+kohumies++yllatyskihlat/

http://www.iltalehti.fi/viihde/2012092516122361_vi.shtml

http://metrolive.fi/jutut/artikkeli/10339/seiska-jasmin-mantyla-ja-brittimies-kihlautuivat/

Pus pus ja kuulemisiin! :)

Teidän Jasmin

Osallistujat