keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Piristävä huhtikuu ja huomenna suuntana on Turku :)


Tulevana lauantaina olen siis mukana Raisiossa Kauppakeskus Myllyssä järjestettävissä muotinäytöksissä ja odotan niitä ihan innoissani!!! Perjantaina meillä malleilla on ensin näytösten harjoitukset sekä vaatteiden sovitukset, ennen niitä minulla on tosin myös eräs palaveri Turussa... Turkuun menen jo huomenna, jotta voin herätä perjantaihin pirteänä :) Isäpuoleni ja äitini saavat viihdyttää Dennistä Oulussa tulevan viikonlopun, mutta onneksi minäkin olen takaisin Oulussa jo sunnuntaina. Hänen olisi täysin turhaa lähteä tuonne em. reissuun mukaan, koska minulla ei juurikaan ole siellä vapaa-aikaa - hoidan vain työni ja vietän vähäisen "ylimääräisen" ajan rakkaiden ystävieni seurassa, pitkästä aikaa kun heitäkin taas näen!

Eilen, eli tiistaina meillä oli Denniksen kanssa oikein mukava ja antoisa päivä; kiertelimme Oulua ja tutustuimme mm. Oulun Tuomiokirkkoon ;) Siellä oli hyvä hieman visioida tulevaisuuttakin, if you know, what I mean... ;)


Oulun Tuomiokirkko on yksi suosikkipaikoistani koko Oulussa - Oulun vanhin ja kaunein kirkko :) Se vain on kertakaikkisesti upea.

Tässä alla vielä infoa tuosta lauantain näytöksestä ja miten sitä mainostetaan:

"Upea kevätmuoti esittäytyy 6.4. kauppakeskus Myllyssä klo 12.00, 14.00 ja 16.00.
Malleina Helena Ahti-Hallberg, Jasmin Mäntylä, Annina Bouthouri, Sini Manninen sekä Fashion Teamin ammattimallit!"


http://www.facebook.com/#!/events/323846694392288/
http://www.kauppakeskusmylly.fi/?id=65&news=1178

Tervetuloa katsastamaan näytöstä, sekä muutenkin tapaamaan ja moikkaamaan! Ilo olla pitkästä aikaa entisessä kotikaupungissani Turussa, sekä Raisiossa! :)

Teidän Jasmin xxx

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana kuulla. että sinulla menee hyvin. Onnea näytöksiin ja rakkauteen! =)

    VastaaPoista
  2. Onpas kaunis kirkko tuo Oulun tuomiokirkko. Ja ymmärsin, mitä tarkoitit :)

    Oikein onnistunutta Turun reissua ja kaikkea hyvää loppuviikkoonne, sinulle ja miehellesi ja tietenkin muillekin rakkaillesi. t. Heli

    VastaaPoista

Osallistujat