tiistai 11. kesäkuuta 2013

Eräälle blogini kommentoijalle :)Hei, lupasin laittaa sinulle vastauksen tätä kautta, niin saat sen kuvineen päivineen!

Kysyit minulta, mitkä viisi tavaraa otan aina mukaani, kun jonnekin lähden; mitkä ovat ne viisi tärkeintä minulle... Vaikea oli valita, koska olkalaukussani kulkee mukana pieni omaisuus ;) Ystäväni ja läheiseni tietävät sen varsin hyvin, sillä minulta/minun laukustani löytyy kaikkea - heidän ei tarvitse raahata mukanaan niin paljoa tavaraa, kun minulta voi lainata miltei mitä vain! :)

Alla valintani tärkeysjärjestyksessä:


Nro 1 on Tietenkin upea kihlasormukseni, jota ilman en lähde mihinkään!Nro 2 on uusi rakkauteni, eli iPhone5 - olen siitä nykyään täysin riippuvainen, koska sen kautta pystyn hoitamaan kaiken! Tuon valkoisen suojakuoren ostin siihen Calas de Mallorcasta about kuukausi sitten, joten iPhoneni on nyt paremmassa turvassa ;)Nro 3 on rakas ja legendaarinen pinkki käsipeilini! Tämä kapistus on kulkenut mukanani vuosikaudet ja ystävieni mielestä se on jo oikea legenda ;) Muut peilailevat julkisilla paikoilla pienien peilien avulla ja jopa hieman ujostellen, mutta minä kaivan rohkeasti tämän ison ja kirkkaan pinkin peilini esiin missä tahansa! Kyllähän sitä nyt pitää peilistä nähdä kunnolla ;)Nro 4 ovat suosikkihuulikiiltoni, eli raikkaat, kesäiset ja herkulliset Lancomen Juicy Tubesit :) Näiden kanssa samaan kategoriaan kuuluu kyllä myös maailman paras huulirasva, eli keltainen Vaseline! Ihan ehdoton!Nro 5 näin kesäaikaan ovat aurinkolasini - minulla on ihanan iso kokoelma merkkiaurinkolaseja ja huolehdin niistä viimeisen päälle. Kun ne pitää kunnossa, niin niistä saa iloita vuosikaudet! Alla olevassa kuvassa on kolme paria, mutta aurinkolasieni joukosta en voisi valita suosikkia... Kaikki ovat yhtä rakkaita <3 p="">Kuvassa: violetit Burberryt, kultaa säihkyvät Dolce & Gabbanat ja valkoiset Burberryt :)Kiitos tosiaan vielä kertaalleen kysyjälle ja kuullaan taas! :)

Teidän Jasmin xxx

4 kommenttia:

 1. Tuo pinkki käsipeili on niin paras! :D En ihmettele, että se on jo legenda..<3 Omasta laukusta löytyy AINA purkkaa, pieni addiktio...

  VastaaPoista
 2. Hei Jasmin!
  Ja kivalta näyttää käsilaukun sisältö! Täällä samat hommat ja varsinkin reissuissa siellä aina käsidesiä minipullo, pieni meikkipussukka kaikenlaisella pienellä sievällä ja kivalla. Varmasti hyvä tuo Lancomen huulikiilto... itse käytän Diorin jotain "addictia" ja sekin superkiiltävää... PS. Minulla samaa erästä tuoksua, kuin sinulla...namskis tuoksu on ;-)
  Ja pinkki käsipeili, wow... minulla sama peili, mutta vaaleanpunaisena..
  Kivaa, kun päivität kuulumisiasi usein ja ihanaa kesää! Terveisiä kaikille läheisillesi!
  Terv. se aito ja alkuperäinen Maria ;-)

  VastaaPoista
 3. Jos itse lähtisin matkalle, mukana olisi kutakuinkin samanlaiset tavarat. Tosin itseltäni löytyy iPhone 4 eikä 5.

  Pääset äänestämään meidän perheen lomalle alla olevalla linkillä. ;)

  http://aurinkomatkat.panicmarketing.net/index.php/main/index#/photo/4464

  VastaaPoista
 4. awws aivan ihana tuo sun peili Jasmin!! Tosi söpö!!! :) :)

  VastaaPoista

Osallistujat