sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kaksi vesimiestä ;)


Kahden viime viikon sisällä olen saanut juhlia kahden rakkaimman läheiseni syntymäpäiviä; kihlattuni Dennis täytti 64 vuotta 30.1. ja äitini Helga täytti vuosia eilen, eli 8.2. :) Dennistä juhlimme Englannissa ja äitiäni tietty täällä Oulussa. Ihania ihmisiä ja ihania synttäreitä! Molemmat ovat siis vesimiehiä horoskoopiltaan ja heidän luonteensa ovatkin hyvin samanlaiset. Molemmat siis kestävät myös minua yllättävän hyvin, paremmin kuin ketkään muut ikinä ;) Haha :)

Alla olevat kuvat Englannista:
Ja tässä alla kuvia eiliseltä täältä Oulusta, jossa olen nyt viikon visiitillä - Britteihin palaan siis nyt tulevan viikon perjantaina, sopivasti ystävänpäivänä... ;) Rakkaani järjestää sinne jotain kivaa valmiiksi, joten kiva on lentää suoraan romanttisen päivän viettoon! :)
Nämä ihanat kevään "herkut" löysin äidilleni Englannista, superihanasta New Look -liikkeestä :)

Kuullaan jälleen piakkoin, ihanaa sunnuntaita ja viikon lepopäivää teille kaikille! Pus!

Teidän Jasmin xxx

1 kommentti:

  1. Mä pidän kovasti siitä miten Englannissa on kaikkea krääsää aina syntymäpäivinä tarjolla, kuten juuri nuo "birthday badget". Ja siitä pidän erityisesti miten täällä miehetkin suostuvat niitä pitämään ilman valitusta - Suomessa en usko koskaan näkeväni miestä tuollainen rinnassa. Siksi iso tykkäys miehille täällä Englannissa, toivottavasti teillä oli mukavat juhlat :)

    VastaaPoista

Osallistujat