torstai 31. tammikuuta 2008

Moikka!

Kiitokset teille, jotka jo nyt olette käyneet jättämässä terveisiä vieraskirjaani! On ollut ilo lukea niitä :) Joku kyseli, että milloin nuo galleriani kuvat on otettu. Kuvaukset olivat Turku - Viking Line - Maarianhamina -akselilla joulukuussa 2007, eli reilu kuukausi sitten. Halusin tänne sivuilleni ehdottomasti tuoreet kuvat, monet kun käyttävät julkaisuissaan muutaman vuoden takaisia otoksia, josta en tykkää.

Tiitukin on löytänyt sivuni, kiva. Ilmoittelen kyllä, kun olen jossain vaiheessa Turkuun päin tulossa! Sinne on vain niin helppo jäädä kiinni, että pitää ostaa jo valmiiksi myös paluulippu...

Olen tällä viikolla saanut ihan mukavasti sovittua tulevia työhommia, pääasiassa laulu- ja pr-keikkoja. Muutaman vuoden tauon jälkeen sovin itselleni laulukeikan tänne Ouluunkin, ihana esiintyä kotikaupungissa. Keikka on 8.2. Las Vegas -ravintolassa - samainen päivä on myös äitini syntymäpäivä, joten hän saa juhlia kun minä olen töissä ;)

Olen tyytyväisenä kuunnellut myös kehuja teksteistäni, joita olen Hymyn nettisivuilla pitämääni blogiin kirjoitellut. Minulla on sellainen tyyli, että sanon (ja tässä tapauksessa kirjoitan) rehellisesti, mitä mieltä olen asioista - yritän kuitenkin tehdä sen ystävällisesti enkä haukkumalla toisia tai heidän valintojaan. Jokainen on kuitenkin oma persoonansa ja tärkeintä on, että itse voi olla tyytyväinen elämäänsä ja päätöksiinsä.

Jos teillä on tosiaan joitain kysymyksiä, voitte niitäkin vaikka tuonne vieraskirjaan kirjoitella, kyllä minä teille vastailen aina kun vain ehdin.

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat