maanantai 11. helmikuuta 2008

Helou!

Vihdoinkin ehdin tulla teitä taas moikkaamaan! Viime viikko kului nopeasti työhommia hoitaessa ja ystäviä tavatessa.

Kuten aiemmassa kirjoituksessanikin mainitsin, viime perjantai oli äitini syntymäpäivä. Hänen ollessa töissä, leivoin hänelle suuren suklaakakun, jolla yllätin hänet kotiin tullessa. Perjantai-iltana Ouluun avattiin uusi NightClub Tähti -niminen ravintola, jonka osittain omistaa entinen työnantajani Auraviihde Oy Turusta. Oli ihanaa mutta varsin omituista tavata kyseisen ohjelmatoimiston porukkaa Oulussa... Kävimme äitini kanssa ravintolan kutsuvierastilaisuudessa, jonka jälkeen siirryimme Las Vegas -ravintolaan, jossa olin laulukeikalla. Paikalla olleet ihmiset olivat uskomattoman ihania ja saivat kehuillaan minut hämmentyneeksi.

Kotikaupungissa keikalla oleminen jännittää paljon enemmän kuin muualla, joten olin todella otettu yleisön kauniista sanoista. Itsekin olin keikkaan kyllä tyytyväinen. On ihmeellistä huomata, että vaikka muuten olisi kuinka huono päivä ja kaikki ärsyttäisi, lavalla huolia ei muista ja esiintyminen saa aina hyvälle tuulelle. Välillä olen miettinyt, että unohtaisinko lauluhommat tyystin, mutta aina lavalla ollessa sitä löytää sen innon ja rakkauden laulamista kohtaan. Ja aina sen tunteen suuruutta hämmästyy.

Keikan jälkeen olin kotona joskus klo 02.30 aikoihin ja aamulla heräsin siinä klo 07.30. En ole ikinä ollut mikään aamukukkuja, enkä varsinkaan silloin, kun olen vasta aamuyöstä päässyt unten maille... Klo 10.00 menin Kempeleen Zeppelin -kauppakeskuksen ZeLinssi -liikkeeseen, jossa vietettiin vuosittaisia aurinkolasipäiviä. Olin jakamassa arpalippuja, juttelemassa asiakkaiden kanssa ja esittelemässä mallina uusimmat aurinkolasitrendit heidän muotinäytöksessään. Oli todella mukava päivä ja heillä työskennellessä aikakin menee aina nopeasti - kuten kaikkialla, missä viihtyy. Tästä samaisesta liikkeestä hankin viime vuonna omat silmälasinikin, minulla kun on huono kaukonäkö.

Eilisen lepäämisen jälkeen on taas hyvä aloittaa uusi viikko. Luvassa on joitain tapaamisia ja ZeLinssi -ketjun työhommia taas tulevana viikonloppuna. Oikein mukavaa viikkoa myös teille kaikille!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat