lauantai 23. helmikuuta 2008

Viikonloppukuulumisia :)

Ensinnäkin kiitos taas teidän vieraskirjaan jättämistä kommenteista! Lämmittävät mieltä ja kyllä minä teitä mahdollisimman useasti pyrin muistamaan :)

Tällä viikolla olen taas saanut uuden puhelinhäirikön, joten on hieman ollut ahdistunut mieli sen takia. Tottakai minuun saa ottaa yhteyttä ja uskon, että fiksut ihmiset tajuavat, mikä on hyvä tapa ja mikä ei. Hyviin tapoihin eivät siis kuulu uhkailu, häiriköinti tai itsemurhallakaan uhkailu, kuten tämä uusi häirikköni tuntuu luulevan. Tällaisista jutuista on kyllä kokemuksia jo vuosien ajalta, joten kyllä minä kestän. Sitä paitsi olen ottanut sen linjan, että jos koen jonkin uhkaavana, ilmoitan siitä heti tutulle poliisille - samalle, joka on nämä jutut ennenkin kohdallani hoitanut. Siksi en ikinä poista uhkaavia viestejä vaan säästän ne ns. todistusaineistona. Niistä voi olla hyötyä, jos kyseinen henkilö oikeasti sekoaa. Kirjoitan tästä tänne, jos vaikka hänkin näkisi täältä terveiseni ja tajuaisi lopettaa tuolla tavalla käyttäytymisen.

Tiedän, mitä ihmisen kuuluu kestää ja tuollainen käytös ei siihen kuulu.

Kaikki on muuten oikein hyvin ja uusin tuulin taas lähdetään uuteen viikkoon :) Tulevan viikon aikana ministerimme Sari Sarkomaa (kok.) vierailee Oulussa, joten menen kuuntelemaan hänen kuulumisensa ja onhan meillä sitten yhdistyksemme, eli Oulujoen Kokoomuksen kokoontuminenkin.

Viikonlopun huilaan ja nautin läheisten seurasta - teen hyvää ruokaa ja yritän unohtaa kaiken maailman sekopäät ;)

Kiitos teille tuesta ja ystävällisyydestä, niitä jokainen tarvitsee.

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat