keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Helou :)

Nimimerkki "mörökölli" oli kirjoitellut terveisiä tuonne vieraskirjaani ja mietti, muistanko häntä vielä. Nimimerkin takaa ketään on hankala tunnistaa ja eipä tuolla Utajärven suunnalla tule enää hirveästi vierailtua. Taisi tuo Utajärvi-vaihe laantua tuossa pari vuotta sitten ;) Oikein ihanaa kevättä kuitenkin myös sinne suuntaan!

Tämän viikon maanantaina olin tosiaan "vetämässä" Pohjois-Pohjanmaan Kokoomuksen jäseniltaa täällä Oulussa. Ilta meni ihan mukavasti, mutta on se kumma juttu, että Suomessa ihmiset eivät oikein lämpene tällaisille tilaisuuksille. Paikalla olivat niin uusi eurovaaliehdokkaamme Tuulikki Ukkola, kuin viestintäministerimme Suvi Lindenkin. Kun pääsemme tällaisia kokeneita ja taitavia poliitikkoja kuuntelemaan ja heidän kanssaan luonnossa keskustelemaan, luulisi sen vetävän väkeä paikalle runsaammin. Lisäksi meidän "vanhojen" jäsenten kuuluisi näyttää uusille esimerkkiä osallistumalla mahdollisimman paljon näihin yhteisiin tilaisuuksiin.

Mainostan jo tässä vaiheessa kaikille oululaisille ja lähikunnissa asuville "Hei, me puhutaan ulkopolitiikkaa" -kiertuetta, joka rantautuu Ouluun torstaina 19.3. Tilaisuus pidetään Ravintola Otto K:ssa, ja paikalla on klo 18.00 - 20.00 asuntoministerimme Jan Vapaavuori. Suosittelen kaikille asiasta vähänkään kiinnostuneille paikalle tulemista - luvassa on rento ilta, jossa on hyvä tilaisuus päästä keskustelemaan ajankohtaisista asioista Vapaavuoren kanssa. Tarkempia tietoja löydätte seuraavasta linkistä: http://www.heimepuhutaanulkopolitiikkaa.fi/

Nyt alkaa päivä tulla täyteen, joten oikein mukavaa iltaa teille!Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat