maanantai 9. maaliskuuta 2009

Töitä ja hyväntekeväisyyttä

Ensiksi kiitokset vieraskirjaani sekä minua piristäneelle Tompalle! Viestisi oli samalla sekä kaunis, että ajatuksia herättävä - kukapa ei elämänsä tarkoitusta joskus miettisi..? Minun mielestäni se on ennen kaikkea onnellisuutta, miten sen kukin sitten kokeekin. Olen kyllä ollut aina myös sitä mieltä, että elämämme pituus on ennalta määrättyä, mutta sen sisältö riippuu siitä, miten ihminen itse tekee valintoja ja mitä niistä oppii. Sen vuoksi olenkin päättänyt elää elämäni siten, etten kadu tekemiäni asioita, enkä vääriäkään käänteitä. Elämässä kuuluu katsoa eteenpäin ja yrittää elää siten, että itse on mahdollisimman onnellinen.

Jokaiselle meille on annettu vain tietty määrä elämää, eikä sitä kannata käyttää itsensä tai muiden "morkkaamiseen" - mieluummin kannattaa keskittyä positiivisiin asioihin ja toisten kannustamiseen itsensä ohella. Sen lisäksi elämää ei kannata käyttää ns. väärien ihmisten seurassa olemiseen, vaan etsiä ne itselle oikeat läheiset vierelle. Tästä omakohtaisena esimerkkinä voin sanoa vain sen, että kun joku henkilö on oikeasti minua loukannut, hän ei ole ikinä saanut minulta toista mahdollisuutta. Tuttavia ja kavereitakin voi olla paljon, mutta ystäviksi en halua ihmisiä, jotka tekevät minut onnettomaksi, loukkaavat minua tai saavat minusta esiin negatiivisia puolia. Kuten jo aiemminkin sanoin, ihmisen kuuluu elää siten, että on onnellinen.

Tämän viikon torstaina, eli 12.3. menen päiväksi hommiin Vehon koeajopäiville täällä Oulun Alppilassa - tervetuloa vaan paikalle! Samaisen päivän illan istunkin jälleen meidän valtuustomme koulutuksessa. Perjantaina, eli 13.3. alkaa erään optikkofirman mainoskiertue, jolla olen mukana pr-töissä. Heidän mukanaan kierränkin sitten kuukauden ajan kahtena päivänä/viikko. Erittäin mukavia hommia siis luvassa :) Seuraavasta linkistä voitte katsoa kiertueohjelmaamme tarkemmin ja tervetuloa tietenkin moikkaamaan minua sekä samalla katsastamaan mm. kevään aurinkolasiuutuuksia! http://www.optiaika.fi/tarjoukset.php

Etukäteen mainostan nyt myös erästä hyväntekeväisyysmuotinäytöstä, jonka oululainen Ytyä ry järjestää yhteistyössä Tuiran seurakuntatyön kanssa Oulussa lauantaina 28.3. Itse olen juontamassa näytöstä ja voin suositella paikalle tulemista lämmöllä. Tarkempaa tutustumista varten seuraava linkki: http://www.ytya.net/lamaa_ja_glamouria__gif.gif

Aiemmin olen täällä jo eräästä Myrskylässä asuvasta perheestä kirjoittanut aivan tarpeeksi, mutta eilisen ohjelman(kin) perusteella täytyy ihmetellä, menevätkö ihmiset televisioon ihan vain provosoidakseen toisia, vai voivatko tällaiset henkilöt olla tosissaan? Itsekin (nykyään) arvostan perinteisiä arvoja, sekä konservatiivisuutta, mutta ei sellaista tarvitse "överiksi" vetää. Perinteisiä arvoja ja asioita voidaan käsitellä myös ihan 2000 -luvun tyyliin, eikä meidän suinkaan tarvitse siirtyä takaisin johonkin menneisyyteen. Komediaa on hauska katsoa, paitsi silloin, kun päähenkilöt eivät itse tiedä olevansa sellaisessa mukana ja luulevat tekevänsä asiaohjelmaa.

Joka tapauksessa, oikein ihanaa viikkoa teille kaikille! Tämä neiti Mäntylä siirtyy nyt tiiliskiven paksuisen Tony Blairista kertovan Blair Unbound -kirjan pariin, joka on ihan Oikeasti mielenkiintoinen. Suosittelen :)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat