maanantai 23. maaliskuuta 2009

Hei ihanat blogini lukijat!

Lupauksestani huolimatta en ehtinyt viime viikolla teitä muistaa, mutta nyt sentään löytyi sopivasti aikaa :)

Viime tiistai vierähti iltapäivään uuden katsastusaseman avajaisissa hernesoppaa jakaessa ja sieltä painelin illaksi yhdistyksemme, eli Pokkisen Kokoomuksen hallituksen kokoukseen. Alkuvuodesta tosiaan siirryin Oulujoen Kokoomuksesta tuohon aiemmin mainitsemaani yhdistykseen, mutta vaikka yhdistys vaihtuu, puolue pysyy - se on kuitenkin tärkeintä.

Keskiviikkona rakas ystäväni saapui kyläilemään aamulla klo 6.30, ja koko päivä vierähtikin hänen seurassaan. Aikainen herätys ei kyllä haitannut, alkuvuoden olen nimittäin opetellut heräämään joka aamu klo 7.00 - 7.30. Heräämisessä auttaa myös joka aamuinen 5 tai 10 km:n kuntopyöräily, josta on hyvä jatkaa päivää pirteänä. Suosittelen!

Torstaina kampesin itseni sängystä tosin jo tuossa viiden pintaan, koska klo 7.30 lähdimme kohti Nivalan Opti-Aika -liikettä. Perjantaina toimin samassa aikataulussa, kohteena vain oli Kokkolan Opti-Aika. Em. paikoissa jatkui siis kevätkiertueemme, jossa esittelyssä ovat muun muassa kevään ja kesän aurinkolasiuutuudet. Nuo esittelypäivät ovat olleet suhteellisen vilkkaita ja aika on kulunut, kuin siivillä.

Lauantaina sain nukkua pitkään ja illalla suuntasimme erään ystäväni kanssa pienimuotoiselle kierrokselle yöelämään. Nyt on testattu oululaisravintoloiden alkoholittomien drinkkien tarjonta, ja voin rehellisesti antaa niille kiitettävän arvosanan :)

Eilen, eli sunnuntaina menin muutaman päivän tauon jälkeen moikkaamaan mummiani sairaalaan, jossa hän on ollut jo parisen viikkoa. Hänellä on ollut jo vuosia sydänvaivoja ja niihin vaikka mitä lääkkeitä - välillä joutuu olemaan myös sairaalassa, kun on niin pahoja hengitysongelmia. Kotona kyllä tuntuu todella tyhjältä, kun mummi ei ole paikalla. Toivotaan, että pääsee pian pois sairaalasta.

Kiitos teille vieraskirjaani jättämistänne terveisistä. Nim. "Ihastunut aikuinen", tsot tsot! Naimisissa olevan ihmisen ei kuuluisi kirjoitella noin nättejä viestejä muille, kuin vaimolleen. Ihastua ihminen voi mielestäni vaikka päivittäin, mutta tuo rakastuminen on jo väärin. Toivottavasti tarkoitit sen edes puolivitsillä... Kaikkea hyvää kuitenkin sinulle sekä onnea liitollenne :)

Moikka taas "Kainuun kundi"! Ihana kuulla, että jaat mielipiteeni tuosta 9.3. kirjoitetusta merkinnästä. Tuntuu todella, että liian monet ihmiset jäävät roikkumaan menneeseen ja elämä kulkee ohi mennen ihan hukkaan. Yritän olla tulevaisuudessakin kehujesi mukainen ihminen, kiitos! Jotelle myös kiitokset lyhyestä, mutta sitäkin nätimmästä viestistä ;)

Tämä päivä vierähtää asioita koneella hoitaessa ja tulevaa viikkoa järjestellessä. Huomenna menemme nuorisoasiainlautakuntamme kanssa tutustumaan useisiin Oulun nuorisotiloihin/monitoimitaloihin ja sen jälkeen pidämme jo kolmannen kokouksemme.

Keskiviikko on pyhitetty työpalavereille ja loppuviikon kierrämme jälleen. Torstaina 26.3. rantaudumme Oulussa Linnanmaalla sijaitsevaan Opti-Aika -liikkeeseen ja perjantaina 27.3. on vuorossa Haapajärven Opti-Aika. Tervetuloa kovasti paikalle! Seuraavasta voitte vielä katsastaa nuo jäljellä olevat paikat: http://www.optiaika.fi/tarjoukset.php

Mainostin täälläkin jo aiemmin tuota Ytyä ry:n hyväntekeväisyysnäytöstä, jonka piti olla nyt tulevana lauantaina, eli 28.3. Näytös on nyt peruttu, mutta sellainen tullaan luultavasti järjestämään kesällä jossain vaiheessa - näin ainakin toivomme.

Tänään teimme Turun Sanomiin puhelinhaastattelun, joka ilmestyy kuulemma muutaman viikon kuluttua. On se hyvä tiedottaa kuulumisia lehden välityksellä myös "toiseen kotikaupunkiini" :)

Nyt tuli taas kirjoitettua ja istuttua koneella tarpeeksi. Ulkona on kyllä niin kaunis ja aurinkoinen ilma, että ei muuta, kuin pipo päähän ja kävelylle! Ihanaa uutta viikkoa teille :)Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat