keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Aika suorastaan juoksee...Nämä vuoden ensimmäiset kuukaudet ovat jälleen kuluneet ihan mielettömän nopeasti, huh huh! En sitten tosiaan viikonloppuna ehtinyt koneella kunnolla käymäänkään, joten jäipä tämä bloginkin päivitys tähän iltaan... Viikonloppu meni ystävien seurassa, ja asioita pohtiessa. Välillä tuntuu hyvältä vaan ystävien kanssa puhua kaikesta ja samalla miettiä seuraavia käänteitä.

Niille oululaisille, jotka jossain vaiheessa ovat nähneet mainoksen paikallislehdissämme koskien eilisiltana pidettyä naisten iltaa Oulun Kesportissa, korjaus siihen näin jälkikäteen. Mainokseen oli sitten pläjäytetty minun nimeni - ilman suostumustani ja sen lisäksi kyseisen liikkeen ihmisten kokonaan kysymättä minulta... Ihmetytti allekirjoittanuttakin kummasti ja ärsytti sen vuoksi, etten halua tuollaisesta mokasta syytä ainakaan omaan niskaani.

Eilinen oli muuten kyllä aivan loistava päivä! Päivällä olin ensin Oulun kaupunginteatterilla seuraamassa Lasten ja nuorten kaupunkikokousta, joka järjestettiin nyt toista kertaa ja sehän onnistui jälleen mainiosti. Iltapäivästä suuntasimme lautakuntamme kanssa tutustumaan Oulun keskustassa sijaitsevaan Tyttöjen Taloon, joka on osa Oulun Seudun Setlementti ry:n toimintaa. Oulun Seudun Setlementti ry on minulle tuttu jo muutaman vuoden takaa, itse kun opiskelin siihen kuuluvassa Pohjola-opistossa matkailualan ammattitutkinnon. Tyttöjen Talon toimintaan voitte tutustua seuraavan linkin takaa: http://www.likka.fi/
Tällaiseen toimintaan kaupungin kuuluu panostaa, samoin kuin muihinkin asioihin, jotka konkreettisesti voivat auttaa ihmisiä. Tuon tutustumiskäynnin jälkeen suuntasimme Nuorisoasiainkeskukseen, jossa kokoustimme nuorisolautakuntamme kanssa iltaan saakka.

Viimeisen parin viikon aikana olen joutunut todella pohtimaan töihini liittyviä asioita ja tulevaisuutta. Olen ensimmäistä kertaa päättänyt ruveta hakemaan sellaista vakityötä, johon koulutuksestani, atk-taidoistani sekä työharjoitteluistani on hyötyä. Tähän asiaan liittyen olen ainakin toistaiseksi päättänyt pistää toiminimeni "telakalle", koska en voi olla oikea työnhakija, mikäli toimin samalla myös yrittäjänä. Kaikki paperihommat ovat aina niin monimutkaisia, ettei sitä voi käsittää. Kaikenlaisia keikkahommia tulen tietenkin jatkamaan, samoin kuin tähänkin saakka. Pointtina on vain se, etten tee niitä enää oman toiminimeni kautta. Sillä, että keikkatöitä on aina ollut eniten keväisin ja syksyisin, ei myöskään millään lailla koko vuotta pärjää, joten tässä vaiheessa on pakko muuttaa näitä asioita reippaasti fiksumpaan suuntaan. Nämä nettisivut pysyvät toiminnassa ja yhteystietojeni kautta minua edelleen saa töihin tilailla. Viime vuoden loppupuoli ja tämä alkuvuosi menivät todellakin aika lailla sairastellessa ja vastaavanlaisten ongelmien kanssa painiskellessa, joten nyt jaksaa taas painaa hommia!

Huhtikuussa olen tosiaan mukana myös Osuuskauppa Arinan edustajistovaaleissa ja nuo ehdokaslistat tulevat Arinan sivuille katsottaviksi tuossa maaliskuun puolen välin tienoilla :)

Kirjoitellaan jälleen puolin ja toisin!Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat