sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Gaalaa, kokouksia ja vaalejaKuluneen viikon maanantaina olin tosiaan juontamassa Oulun Madetojan salilla AC Oulun iltagaalan, joka oli aivan ihana ja viihtyisä tilaisuus. Juhlapuhujana oli Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Stuart Baxter, joka oli todella rento ja charmantti herrasmies. Kyseisen engelsmannin, sekä muutaman ulkomaalaisen pelaajan vuoksi juonsin gaalan suomen lisäksi myös englanniksi, ja siitähän minä nautin :)

Tiistaina vuorossa oli jälleen nuorisolautakuntamme kokous, ja kyllähän tuo viikko on kokouksien parissa vierähtänyt muutenkin.

Alkuviikosta MTV3:n viihdeuutiset tekivät pienen jutun sivuilleen tuosta "häiriköstäni", josta olen teille täällä aiemminkin kirjoittanut. Pitää nyt katsella, mitä sen naisen suhteen teen, mutta suuret kiitokset teille, jotka olitte minua tsempanneet vieraskirjassani kyseisen asian suhteen! Petsku, Aaltonen, Jorma Turunen ja Lucas - kiitos teille todellakin :) Teidänlaiset ihmiset piristävät aina ja on hienoa huomata, että noin ihania tyyppejä löytyy!

Perjantaina tuli istuttua iltaa erään likkakaverin luona ja kyllä tämä viikonloppu on nopeasti ohi hurahtanut... Nyt saa taas pestä käsiä tiuhaan tahtiin ja jännittää, osuuko tuo villinä ympäriinsä riehuva norovirus tai jokin vastaava jälleen omalle kohdalle. Olen täällä aiemminkin valitellut, että kaikki nuo kausitaudit tuntuvat aina kyllä löytävän tämän neidin ja muun muassa rakas ystäväni on joutunut olemaan potilaana koko viikonlopun em. taudin vuoksi... Noo, toivottavasti menee pian ohi ja tällä kertaa jättää allekirjoittaneen kokonaan väliin :)

Tulevan viikon keskiviikkona suuntaan malliksi eräisiin esitekuvauksiin heti aamusta ja loppupäivä meneekin samaisen firman esittelyhommissa, joten kivaa tekemistä on viikolla luvassa. Sen lisäksi saan suunnitella ja valmistaa pääsiäismenuun, johon kuuluu ainakin rukiinen jauhelihapiiras (johon käytetään siis lampaan jauhelihaa), sekä jo perinteeksi muodostunut omatekoinen pasha. Vaikka itse sanonkin, niin kyseinen pasha on paljon herkullisempaa, kuin kaupasta ostettava - nam!

Nyt sitten voitte ruveta jo odottelemaan sitä huhtikuun Arinan asiakaspostia, jonka mukana on äänestyslaput Arinan edustajistovaaleihin. Oma ehdokasnumeronihan on se 127, joten pitäkää se mielessä :)

Palaan jälleen asiaan, nyt oikein mukavaa viikkoa teille!Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat