perjantai 5. maaliskuuta 2010

Kolmatta viedään!

Maaliskuussa tosiaan olemme jo menossa ja kyllä on tämäkin alkuvuosi äkkiä vierähtänyt, huh hei! Itselläni kaikki aika on oikeastaan mennyt noita työ- ja vastaavia asioita järjestellessä, sekä vapaat ajat ystäviä ja läheisiä tavatessa.

Olympialaiset sitten loppuivat ja monet suomalaiset olivat tulokseemme pettyneitä, mutta kyllä sitä jokaista mitalia silti kuuluu arvostaa. Jääkiekon (sekä miesten, että naisten) mestaruus meni Kanadaan, joka upealla pelillään oli sen täysin ansainnut. Suomen joukkue olisi ollut miesten finaalipelissä ihan väärässä seurassa, ja tuo USA - Kanada -peli olikin pitkiin aikoihin mielenkiintoisinta kiekkopeliä, mitä on nähty! Tuollaista menevää peliä on mahtava seurata ja kyllähän siinä jatkoajalle mentäessä tämän Kanada-fanin kämmenet hikosivat jo aika lailla, mutta lopputulos ilahdutti suunnattomasti :) Mahtavaa!

Torstainen ilta tuli istuttua paikallisyhdistyksemme, eli Pokkisen Kokoomuksen hallituksen kokouksessa ja mukavahan se oli taas noita ihania hallituskumppaneita nähdä ja asioita yhdessä suunnitella.


Tässä on saanut taas myös hieman ihmetellä sitä, kuinka jotkut ihmiset jaksavat häiriköidä toisia ja oikein olan takaa - pitää vaan jaksaa ja mikäli sellainen ei lopu, täytyy keksiä ratkaisut tilanteeseen. Itse olen aina yrittänyt vain keskittyä omiin asioihini ja omaan elämääni, niin sitä on hankala käsittää sellaisia tyyppejä, jotka vaan seuraavat toisten tekemisiä ja käyttäytyvät aivan hullusti. No, kai sitä pitäisi antaa kaikkien kukkien kukkia, mutta tietyssä vaiheessa ei vaan voi enää ajatella niin. Täytyy kuitenkin muistaa, ettei kukaan saa käyttäytyä inhottavasti toisia kohtaan ja kaikissa asioissa kulkee jokin raja.

Joka tapauksessa oikein ihanaa viikonloppua teille - itse viihdyn nämä pari päivää kavereideni seurassa ja jos sitä ehtisi erästä koko ajan reissun päällä olevaa ystävääkin näkemään :) Sellainen piristää kummasti ja saa paremmalle mielelle.

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat