keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Ihanaa juhannuksen aikaa teille!Juhannus on jälleen jo miltei täällä ja kaikki ovat joko tehneet isoja suunnitelmia tulevalle viikonlopulle tai pähkäilevät kuumeisesti vieläkin, mitä ihmettä sitä keksisi. Itse en ole koskaan ollut mikään festari-tyyppi, vaan tärkeintä on se, että viettää aikaa hyvässä seurassa ja nauttii olostaan. Usein käykin niin, että liian tarkasti suunnitellut hommat menevät pieleen, joten jo senkin takia kannattaa ottaa ihan rennosti. Itse tosiaan vietän juhannusta mukavien ihmisten parissa ja käyn mm. Kalajoella mutkan.

Eilen istuin iltapäivää nuorisolautakuntamme kokouksessa, ja seuraavan kerran kokoustetaankin vasta kesälomien jälkeen syksymmällä. Puuhaa tässä riittää kyllä muutenkin - ensi viikon viikonloppuna suuntaan Raaheen Pekanpäiville Kokoomuksen puolesta, siellä jututamme ja tapaamme ihmisiä yhdessä ainakin raahelaisten kokoomuslaisten kanssa lauantaina 3.7., joten tervetuloa sinne :) 22. - 24.7. taas olen Orimattilassa juontamassa Kehräämön Kantreja, joka onkin jokavuotinen ihana työkeikka. Sieltä aion suunnata visiitille Helsinkiin, jossa en ole liian pitkiin aikoihin käynyt. Helsingissä meinaan viihtyä muutaman päivän ja tavata mahdollisimman paljon siellä asuvia kavereita ja ystäviä. Tämä kesä meneekin siis pitkälti reissatessa pitkin Suomea ja ihania ihmisiä tavatessa.

Unohdin aiemmin kirjoittaa teille yhdestä käsittämättömän mahtavasta jutusta liittyen tuohon Kreikan lomaani... Minähän olen matkustellut pienestä tytöstä (3 v.) lähtien ulkomaita myöten ja tottunut lentämiseen. Lentäminen onkin ihan ok, mutta olen aina kammonnut nousuja - se tunne, kun lentokone alkaa kiihdyttämään on aivan hirveä. Olin siis maailman onnellisin, kun parin mukavan yhteensattuman kautta sain olla kapteenin ja perämiehen seurana ohjaamossa sekä nousun, että laskun ajan Oulu - Rhodos -lennolla. En ensinnäkään ikinä halua lentää muilla, kuin Finnairin koneilla, ja nyt tämä Mahtava miehistö todisti kyllä ihanuutensa ja ystävällisyytensä. Ohjaamossa oleminen saa nousunkin tuntumaan mukavalta kokemukselta ja nautin siitä täysillä, koska siinä näkee koko ajan, miten helposti asiat sujuvat ja se näkymä... uskomattoman hieno! Varsinkin Rhodosta lähestyessä olin soikeana onnesta, koska koneet lentävät saarelle mentäessä suoraan saaren kärjen päältä ja ohjaamosta näki kaiken tarkasti ja selkeästi - kaunis ja unohtumaton kokemus, josta suuret kiitokset Finnairille!

Nyt oikein hauskaa juhannusta teille kaikille - olivatpa suunnitelmanne mitkä tahansa, nauttikaa kesästä ja hyvästä seurasta! Ja muistakaa olla kiltisti ;)Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat