lauantai 19. kesäkuuta 2010

Tunnelmia Jyväskylästä Kokoomuksen puoluekokouksesta, sekä Turun reissulta


Minä Marjan seurassa iltajuhlassa 12.6.2010

Viime viikon torstaina hyppäsin Oulussa bussiin puoluetoverini kanssa ja suuntasimme Jyväskylään, jossa perjantaina 11.6. alkoi Kokoomuksen puoluekokous. Kyseinen kokoushan pidetään aina kahden vuoden välein, ja se on oivallinen paikka ja tilaisuus tavata kaikki ystävät puolueen sisältä.

Torstaina tapasin nykyisin Jyväskylässä asuvan entisen yläaste-kaverini, joka oli niin ihana, että majoitti minut keskustassa sijaitsevaan asuntoonsa kolmeksi yöksi. Emme ole tavanneet ja jutelleet vuosiin, mutta tuntui, kuin aikaa ei olisi kulunut paljoakaan - niin helppoa jutustelu ja kuulumisten vaihtaminen oli :) Hauska ja ihana ihminen kaikin puolin!


J. Vapaavuoren seurassa 11.6.2010 :)

Perjantaina kokous alkoi klo 14 ja väkeä virtasi paikalle ilmoittautumaan jo tunti ennen alkua. Kokous pidettiin Paviljongilla ja siellä tuli iltapäivää vietettyä aloitteita kuunnellen. Paviljongilta suuntasin kävelykadulle, jossa olimme edustettuina Kahvila Korvan teltalla. Puolueemme ministerit kävivät teltalla vuorotellen tapaamassa ihmisiä ja minäkin törmäsin siellä heti heistä kahteen, Henna Virkkuseen ja Jan Vapaavuoreen. Molempiin olen tutustunut yli pari vuotta sitten ja he ovat todella mukavia ja aitoja ihmisiä :) Jutusteluni viimeksi mainitun kanssa kiinnostivat todella paljon ainakin paikalla olleita kuvaajia, nimittäin jo saman iltapäivän ja illan aikana kuvia oli havaittavissa pitkin nettilehtiä, mutta eipä siinä mitään negatiivista ole. Niihin voitte tutustua seuraavien linkkien kautta:

Perjantaina illalla suuntasin satamassa järjestettyyn illanviettoon, jossa esiintymässä oli mm. Sleepy Sleepers ja sain kunnian tavata itse herra Mato Valtosen. Sateinen sää ei kyllä haitannut pätkääkään juhlatunnelmaa ja ilta jatkui kokoomuslaisten seurassa kaupungilla kierrellen ja iltaa istuen.

Lauantaina oli ehkä hieman väsynyt olo, mutta suuntana oli jälleen Paviljonki ja siellä odottivat jälleen useat eri aiheet ja kokoukset. Mielenosoittajia paikalla nähtiin myös, he kun yrittävät keskeyttää Jyrki Kataisen puheenkin. Äkkiä heidät ohjattiin ulos paikalta, mutta sinnikkäästi he koettivat jakaa esitteitään vielä tapahtuneen jälkeenkin - tuollaisen tökerön käytöksen jälkeen ei vaan kovin heidän asiansa enää kiinnostanut.

Iltapäivällä Paviljongilla tapasin myös tutun toimittajan 7 päivää -lehdestä, jonka kanssa teimme kokousraportin heidän lehtensä nettiin, Seiska-TV:seen. Sen voitte katsastaa täältä:


Kokousten jälkeen suuntasin nopeasti vaihtamaan ilta-asua ylleni ja sitten taas takaisin Paviljongille. Klo 19.30 vuorossa oli Henna Virkkusen cocktail-tilaisuus ja heti sen jälkeen klo 20.00 alkoi iltajuhlamme. Pistän teille tähän oheen muutaman kuvan tuolta ihanalta illalta.

Minä raahelaisten "likkojen" (mm. Pia Bergströmin), sekä Timo Heinosen seurassa

Minä ja Pia Bergström :)

Parin kokoomuslaisen herran seurassa

Olen täälläkin joskus aiemmin kehunut Marja Tiuraa ja puolustanut häntä, kun hänestä on rumasti kirjoitettu. Samoin olen hänelle itselleen lähettänyt joitain kannustavia viestejä, vaikka en ole häneen aiemmin kasvotusten tutustunutkaan. Iltajuhlassa sain kuitenkin kunnian tavata hänet, ja hän on kyllä aivan loistava tyyppi. Fiksu, hauska ja kaunis nainen, jonka monet tuntuvat tuominneen liian hätäisesti. Toisaalta kaikkia ei voi, eikä pidäkään miellyttää... Itseni osalta voin vain todeta, että on ihanaa tutustua tuollaisiin henkilöihin, joiden kanssa tuntee olevansa samalla aaltopituudella ja jutustelu on helppoa :)

Paviljongilta siirryimme porukalla taas kaupunkia kiertelemään ja ilta vierähti liiankin äkkiä näiden loistotyyppien seurassa, mutta hauskempaa iltaa saa oikeasti hakemalla hakea ;) Kyllä kai tässä kaksi vuotta malttaa odottaa seuraavaa puoluekokousta, joka pidetään vuorostaan Rovaniemellä.

Sunnuntaina 13.6. matkani jatkui Jyväskylästä Turkuun. Sunnuntaista torstaihin 17.6. asustelin ystäväni Tiinan ja hänen perheensä luona. Oli aivan ihana nähdä heitä jälleen, samoin kuin ystäviäni Miaa ja Petriä! Turussa en ole tosiaan kahteen vuoteen piipahtanutkaan, joten kyllä oli jo aikakin suunnata muutaman päivän vierailulle sinne.

Turussa tuli kierreltyä kaupunkia, käytyä Ruissalossa, vierailtua jokilaivalla ja valvottua aika myöhään... :) Puoluekokousreissun jälkeen olisin voinut muutenkin nukkua muutaman päivän putkeen, mutta eihän sitä taas Turussa ollessa malttanut. Nyt sitten menee ainakin tämä viikonloppu vain ja ainoastaan levätessä. Ruissalossa otimme samalla muutaman uuden kuvan tänne kotisivujeni kuvagalleriaan sekä etusivulle - viimeisimmät kuvat siellä ovat jo kahden vuoden takaisia, joten niitä odotellessa...

Tässäpä teille myös joitain kuvia Turun matkaltani noin yleensä, olkaa hyvät:)

Menimme Tiinan, sekä hänen lastensa Nooran ja Tuukan
kanssa grillailemaan ihanan Katin luokse :)


Tuukka löysi purjon...


ja Tiina ananaksen ;)

"Jasmin-täti" huolehti lapsista, kun Tiina-äiti teki salaattia

Tuukan kanssa ihmeteltiin ja ihasteltiin valoa... :)


Eräänä iltana treffasin kahden vuoden tauon jälkeen rakkaan
"siskoni" Mian :)

Että tällainen aivan loistava Etelä-Suomen kierros tuli tehtyä! Täytyy kyllä todeta, että saan olla onnellinen siitä, miten mahtavia ihmisiä elämääni kuuluu ja kuinka ihaniin ja mielenkiintoisiin asioihin saan osallistua. Useat kansanedustajat ja puolueemme johtohahmot yrittivät houkutella minua mukaan myös ensi vuoden eduskuntavaaleihin, mutta kieltäydyttyäni niistä olen eräille luvannut olla mukana vuoden 2015 taistossa ja siihen saakka tehdäänkin työtä täysillä niiden eteen!

Oikein loistavaa viikonloppua teille kaikille, palataan asiaan jälleen ensi viikolla :)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat