sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Mahtavaa vuotta 2012 kaikille!


Okei, nyt ollaan uuden vuoden puolella ja tästä alkaa ihanan rauhallinen ja tasainen elämä sekä arki! Loppuvuosi meni yllättävänkin vauhdikkaasti ystävien kanssa juhlien sekä maalla, että merellä; Oulussa, Helsingissä ja Baltic Princess -laivalla. Hauskaa on ollut, mutta nyt on aika ottaa rauhallisesti :) Olimme turkulaisen ystäväporukkani (Tiinan, Janin, Pauliinan ja Mikan) kanssa Seiskan järjestämällä risteilyllä ja siitä reissusta voittekin lukea vuoden 2012 ensimmäisestä Seiskasta. Matka meni niin vauhdikkaasti, että Ouluun lähtiessäni unohdin toisen laukkuni ystävälleni Helsinkiin ja rakas matkakaverini Tiina hukkasi kameransa, joka on siis tietenkin täynnä kuviamme ja videoita risteilyltä... Toivon siis erittäin kovasti, että tuo kamera jostain vielä ilmaantuu! Oman kamerani kuvasatoa on tässä alla :)


Helsingissä MTV3:n Viihdeuutisten kuvausten jälkeen :)

Laivalla Pauliinan seurassa


Tiina ja Pauliina :)


Hannan ja Pauliinan kanssa :)Helsingissä ollessani tapasin myös jälleen MTV3:n Viihdeuutisten toimittajan ja teimme seuraavanlaisen jutun - alla olevat kuvat ovat myös tuoreet ja tuolta MTV3:n netistä :)
http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1468305/jasmin-mantyla-hehkeana-pikkumustassa-katso

Huomenna suuntaan heti aamusta jälleen Oulun Cafe Niinistöön töihin ja torstaina sinne varmasti saapuu valtava joukko oululaisia - Sauli on vieraanamme silloin iltapäivällä ja sitä vierailua useat ovat odottaneet jo pitkään! Tervetuloa sinne siis kaikille!

Aloitetaan vuosi 2012 reippain mielin ja positiivisella asenteella - huolehditaan läheisistämme ja näytetään heille, kuinka tärkeitä he meille ovat :)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat