sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Lepopäivä 13 päivän työputken jälkeen... Ihanaa :)


Huomenna jaksan taas olla pirteänä töissä Oulun Cafe Niinistössä, kun tämän koko sunnuntain olen pyhittänyt lepäämiselle ja rentoutumiselle :) 13 päivää putkeen hommia Cafessa, vaalilautakunnassa, sekä Lastenliiton parissa - vähempikin uuvuttaisi ehkä ihan "hieman". Tärkeintä tämän päivän levossa on kuitenkin se, että vaaleihin ja toiseen vaalipäivään (5.2.) on enää viikko aikaa; huomisesta eli maanantaista lähtien tuo viikko tehdään kovaa työtä, mutta hyvällä mielellä ja positiivisella asenteella.

Itse olen aina ollut Niinistön tiimissä ja kuulunut hänen kannattajiinsa, mutta myös Haavisto on hyvä ehdokas ja todella fiksu ihminen, jonka kokemuksia ei tule vähätellä. Omalta osaltani totean yksinkertaisesti näin, että Haavisto on erittäin hyvä, mutta tässä kisassa Niinistö on parempi. Itse en myöskään lähtisi äänestämään ketään ainakaan pelkästään sen vuoksi, että kyseinen henkilö tuntuu olevan jonkinlaisena "muoti-ilmiönä", eikä sellaisen tulisi olla lainkaan tärkeätä, kun maallemme valitaan sopivaa ja kyseiseen virkaan sopivaa Presidenttiä. Toivottavasti monet teistä ovat äänestäneet jo tai äänestävät ennakkoon, ja loput sitten varsinaisena vaalipäivänä viikon kuluttua! Tärkeintä on kuitenkin aina käyttää äänioikeuttaan, ja etsiä itselle se sopivampi ehdokas!

Tämän viikon perjantaina Ben Zyskowicz oli vierailulla Oulussa ja parin tunnin ajan kanssani myös kahvilallamme - Ben veti kahvilan täyteen porukkaa ja oli todella ihana tavata hänet jälleen, viimeksi tapasimme noin vuosi sitten Helsingissä eduskunnassa. Ja olemmepa reilu vuosi sitten kiertäneet yhdessä pitkin Helsingin keskustaa nälkäpäivän keräyksen merkeissäkin - Ben on rento, fiksu ja hauska ihminen, jonka seurassa aika ei tule pitkäksi :)

Alla kuvia viime perjantailta (27.1.):

Vaalikoppivastaavan, eli Eevan seurassa :)

Eräänä aamuna tällä viikolla olimme (vaalikoppivastaavamme) Eevan ja Mari-Leena Talvitien kanssa klo 8 aikaan tarjoilemassa töihin menijöille aamukahveja kävelykadullamme, vaalikoppimme luona. Siellä me pakkasessa tapasimme mukavia ihmisiä, joskin kylmä sää verotti ohikulkijoiden määrää ;) Alla oleva kuva em. tilanteesta:


Muistakaa, että jos haluaa saada jotain ja vaikuttaa asioihin, sen eteen pitää olla myös valmis tekemään työtä - pitää muuten paikkansa asiassa, kuin asiassa ;)


Nyt oikein ihanaa sunnuntain jatkoa teille ja mahtavaa huomenna alkavaa uutta viikkoa!
Tässä teille vielä linkki erääseen Oulu-lehden tekemään juttuun Cafestamme:
http://www.oululehti.fi/etusivu/vennamolaiselta_vietiin_konjakkipullo_k%C3%A4sist%C3%A4_5653632.html

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat