tiistai 7. helmikuuta 2012

Sauli Niinistö - Suomen uusi upea Presidentti! Kuuden vuoden odotus palkittiin vihdoin :)


Sunnuntaina tapahtui se, mitä toivoin jo kuusi vuotta sitten; Sauli Niinistö valittiin Suomen uudeksi Presidentiksi! Tämä on niin mahtava asia, etten ole vieläkään sitä täysin käsittänyt. Viime presidentinvaaleissa tehty vaalityö, ja nyt kaksi kulunutta kuukautta töissä Oulun Cafe Niinistössä - tuo viime sunnuntaina saavutettu vaalivoitto toimii parhaana mahdollisena palkintona kaikesta tehdystä työstä. Nyt on onnellinen olo, mutta myös hieman väsynyt ja tyhjä olo... Viimeisen reilun kolmen viikon aikana olen viettänyt yhden vapaapäivän, mutta joka hetkeä olen rakastanut - huomenna keskiviikkona 8.2. luovun haikein mielin ihanasta Cafestamme, joka suljetaan klo 12. Eilen ma tarjosimme oululaisille Niinistön tiimiläisille, sekä kannustajille täytekakkukahveja aamusta alkaen ja tänäänkin olin kahvilaa emännöimässä aamusta iltapäivään. Miltei kaikki vaalien alla tapaamani ihmiset ovat käyneet kiittelemässä ja onnittelemassa, sekä tietenkin riemuitsemassa mahtavasta voitostamme! Tämä on todella hienoa aikaa, josta haluan ja aion nauttia täysillä :)

3.2. eli viime perjantaina vietimme Sauli-juhlaa Oulun Tietomaassa, joka oli koko perheen tapahtuma. Ohjelmaan kuului puheita, tilannekatsauksia, musiikkiesityksiä ja elokuvanäytös - itse toimin kyseisen tapahtuman juontajana. Kaikki sujui oikein mainiosti ja Kokoomuksen varapuheenjohtaja ja kansanedustaja Sampsa Katajakin piipahti paikalla moikkaamassa meitä ja kertomassa vaalitunnelmista.

Juontajana 3.2. järjestetyssä Sauli-juhlassa :)

5.2. eli vaalisunnuntaina olin jälleen koko päivän (klo 8-21) töissä vaalilautakunnassa ja sen jälkeen suuntasin välittömästi Teatteri Rioon, Niinistön Oulussa järjestettyihin vaalivalvojaisiin. Paikalla oli puolueemme väkeä, sekä Niinistön muita kannattajia ja ilta oli tietenkin paras pitkiin aikoihin :) Sain juhlia Saulin voittoa ihanien ystävien seurassa - sehän oli kaikki, mitä toivoin ja halusin. Alla olevat kuvat ovat em. valvojaisista.

Eilen maanantaina Sanomalehti Kalevan kuvaaja poikkesi vielä Cafe Niinistössämme katsastamassa, olemmeko vielä paikalla ja siitä aiheesta oli tehty seuraavanlaista juttua:
http://www.kaleva.fi/uutiset/presidentinvaalit/kampanjatyo-jatkuu-viela-viikon-verran/928245

Tänään äitini tuli töistä päästyään vierailulle Cafeeseen ja koska huomenna 8.2. on hänen syntymäpäivänsä, pyysin paikalle joitain ihania tuttavia häntä moikkaamaan. Aamulla ennen töihin menoani marssin Stockmannille ja kävin hakemassa todella suloisen kakun äidilleni, joka tuli hänelle täytenä yllätyksenä - vielä suurempana yllätyksenä tuli kyllä tosin eräiden herrojen hänelle tuoma suuri kukkapuketti :) Äiti oli iloinen tuosta kaikesta ja sehän ilahdutti minua vielä enemmän; tänään(kin) oli siis hyvä päivä.

Ystäväni Jomppe auttoi äitiä kakun leikkaamisessa herrasmiehen tavoin :)


Kuluneet kaksi kuukautta ovat sisältäneet tunteikkaita, lämpimiä, hauskoja ja ikimuistoisia hetkiä - kiitos jokaiselle, joka matkallamme on ollut mukana! Nämä vaalit on nyt käyty, mutta yhteinen matkamme jatkuu tästä vain eteenpäin. Vaikka nyt tulevana keväänä lähden jälleen Rhodokselle töihin ja olen siellä muutaman kuukauden, palaan Suomeen takaisin pari kuukautta ennen lokakuun lopussa pidettäviä kunnallisvaaleja. Noihin vaaleihin olen suunnannut jo katseeni sekä ajatukseni, joten yhtä mahtavia hetkiä on luvassa tulevaisuudessakin - toivon sydämestäni, että sama ihana tiimi on silloinkin mukanani :) Kiitos teille kaikille.
Ystäviä kahvilalla :)

"Joulupukin" ja Pahvi-Saulini kanssa - ihan parasta seuraa!


Cafe Niinistön edustalla Oulussa


Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat