keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Treeniä ja hiihtoloman odotusta :)

Minä ja ihana ystäväni Maria <3

Loppuviikosta suuntaan kohti pohjoista, ja siellä haluan nauttia kauniista maisemista, ulkoilusta ja aktiivisesta lomailusta. Lomailua tämä "oleskeluni" on aika lailla kyllä muutenkin siihen 12.4. saakka, kun siirryn työhommien pariin Kreikkaan. Maiseman vaihto (vaikka vain muutamaksi päiväksi) täällä Suomessakin virkistää kyllä kovasti ja odotan tuota tunturiin pääsyä todella paljon. Lumen takia Lappiin ei tänä päivänä kannattaisi suunnata, sillä kotipihallammekin lumeen voisi miltei hukkua... Olen niiiiiiiiin väsynyt tähän talveen, vaikka aurinko on meitä jo viime päivinä muistanutkin. Aurinko tuo heti mielettömästi energiaa elämään ja silloin jaksaa paljon paremmin ja enemmän kaikkea!

Olen tehnyt itselleni hyvän treeniohjelman, jota noudatan kuutena päivänä viikossa; kuntoilen saman verran kuin koko kevään ja kesän sitten Rhodoksellakin - nyt käyn siellä ohjaamiani sarjoja läpi ja aikataulutan kaiken, jotta olen täysin valmiina työhön jo saarelle laskeuduttuani. Nyt aloitan aamuni 30 minuutin tehokkaalla aamujumpalla ja joogalla, jatkan käsivarsien treenaamisella, päivällä teen reippaan kävelylenkin ja iltapäivällä tai illalla vuorossa on aerobic-tunti. Noiden lisäksi treenaan miltei päivittäin niitä tansseja, joita ohjaan myös hotellillamme, joten hiki on pinnassa useaan kertaan päivän mittaan :) Nautin tuosta kuntoilusta ihan suunnattomasti ja se piristää olotilaa aina samantien! Tuon työn aloittaminen Rhodoksella oli elämäni paras päätös oman hyvinvointini ja onnellisuuteni kannalta - kertaakaan en ole katunut, että lähdin sinne viime kesänä ja samoin ajattelen taatusti tulevankin lomasesongin jälkeen :) Ihana elämä!

Olen täällä jo aiemminkin kirjoittanut siitä, kuinka olen vasta viime vuosien aikana alkanut nauttimaan liikkumisesta - aina aiemmin suorastaan vihasin kaikkea kuntoiluun liittyvääkin. Sen lisäksi olin aina sitä mieltä, että aivan sama, kuinka paljon kurveja naisella on, enkä välittänyt siitä, olenko hoikka vai en. Nykyään haluan olla treenatun (EN liian tai miehekkään treenatun tosin) hoikka; silloin voin fyysisesti sekä henkisesti paremmin ja sen lisäksi kaikki vaatteet istuvat huomattavasti paremmin päälleni. Ennen en käyttänyt farkkuja, koska ne eivät todellakaan näyttäneet hyvältä päälläni, enkä ikinä olisi hankkinut todella lyhyitä shortseja tai mekkoja. Nykyään kesäaikana en muuta käytäkään, kuin lyhyitä shortseja ja toppeja tai minimekkoja. Näistä kahdesta alla olevasta kuvasta eron entiseen huomaa ERITTÄIN hyvin...
Ensimmäinen kuva on muutaman vuoden takaa ja toinen kuva on viime viikonlopulta, eli otettu muutama päivä sitten :)Nuo vanhat kuvat motivoivat aina pitämään kiinni tästä nykyisestä tyylistä, ja hyvä niin!

Huomenna, eli 1.3. uusi presidenttimme Sauli Niinistö astuu virkaansa ja olen siitä aivan käsittämättömän onnellinen! Torstai on nyt todellakin toivoa täynnä, samoin kuin päivät tästä eteenpäinkin :) Sauli on ansainnut tuon mahtavan virkansa, ja Suomi on ansainnut noin hyvän ihmisen presidentikseen - tässä tapauksessa kysyntä ja tarjonta ovat kohdanneet täydellisesti! Hienoa!

Ystäväni vihjailun vuoksi löysin erittäin mielenkiintoisen ja odottamattoman jutun eräästä nettilehdestä ja haluan todella jakaa linkin siihen juttuun tätä kautta myös teille:
Kuten jo totesin, varsin mielenkiintoista ;)

Nyt ajoissa nukkumaan, niin huomenna jaksaa taas herätä aikaisin ja pirteänä uuteen ihanaan päivään :)


Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat