lauantai 10. maaliskuuta 2012

Eilisestä lähtien jälleen Oulussa ja tiistaina uutta tatuointia ottamaan :)


Tervehdys teille jälleen! Suuntasin Lappiin tosiaan viime viikon lauantaina, eli 3.3. ja aikahan siellä kului todella hyvin ja nopeasti. Jopa liian nopeasti... Olin reissussa hyvän ystäväni kanssa ja hauskaahan meillä oli! Useina päivinä ja varsinkin alkuviikosta aurinko paistoi upeasti ja se kyllä piristi ihanasti kaiken lumen keskellä - lunta siellä oli nimittäin erittäin paljon... Kiertelimme muutamissa eri paikoissa, mm. Levillä, josta nämä mukana olevat kuvatkin ovat :)


En ole ikinä lasketellut, enkä tehnyt sitä nytkään, mutta AfterSki kyllä veti puoleensa ;) En ole myöskään koskaan ollut mikään talvi-ihminen, vaan rakastan lämpöä, rannalla makoilua ja kesävaatteita... Tämä em. reissu kuitenkin oli varsin mukava poikkeus, sillä todella nautin olostani ja viihdyin loistavasti jopa topattuna pakkasesssa! Eilen perjantaina palasin takaisin Ouluun, ja tämä viikonloppu menee nyt ihan vain lepäillessä - loman jälkeen tarvitaan aina vielä parin päivän miniloma...

Katselin jälleen kalenteriani ja voin ilokseni todeta, että enää kuukausi ja tämä tyttö siirtyy Rhodoksen maisemiin! Kohta sitä voi jo pakata laukutkin, en nimittäin usko tarvitsevani noita kesävaatteitani täällä Suomessa tämän seuraavan kuukauden aikana ;)

Toinen juttu, mitä odotan, on ensi tiistai - silloin saan uuden ja kolmannen tatuointini! Nythän minulla on tatuoinnit oikeassa ranteessani ja vasemmassa nilkassani, uuden otan yläkroppaani ja se tulee olemaan HIENO :) Se tulee olemaan myös viimeinen tatuointini, sillä olen aina halunnut niitä kolme ja tähän kuvioon kiteytyy kaikki ;) Sittenpähän näette, mitä tarkoitan... Olen erittäin innoissani tuosta, vaikka se sitten vähän taas sattuisikin!

Oikein mukavaa viikonloppua teille rakkaille blogini lukijoille! Oulussa on nyt ainakin niin nätti ja aurinkoinen ilma, että suosittelen kaikille ulkoilmasta ja auringosta nauttimista - siitä saa helposti energiaa ja kasvoille tervettä hehkua!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat